|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Sprava je odlicna...samo je cena "neprihvatljiva"...za sada...
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.03.2008
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
kljava ubija, distorzije savrsene, bubanj razara ..... ma nema sta tu da se prica, Synth vredi svaki cent ... ko zna sta li sve skriva ovaj mega-monster
![]() inace slazem se u potpunosti sa Vaxterom i BasariStudio Promijenjeno od krema (30.10.2008 u 03:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Skriva 2 najvece stvari, 2 INTEL CORE procesora i 4GB Sampling.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
pretpostavljao sam da ima neki mocni procesor, jer mora nesto to u realtime da radi precizno i sta kazemo mi "bez mane", ne mogu da se nacudim kakve su samo realne gitare, bubanj i distorzije ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nisu to Realne niti su Programirane, nego su PRAVE GITARE SVIRANE AKORDE LOOP
kao na PA800 tarabuke samo ovde je melodija u pitanju, sint to transponuje.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
aha ok, onda ovo cudo moze da zameni ceo jedan simfoniski orkestar, + u pozadini rock band
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nesto u tom smislu.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Slazem se sa svima da je ovaj Audya strava, ALI slazem se i sa clanom dugmic da jos uvijek nesto vise od PA nije potrebno jednome tezgarosu...Eto, prvo iskreno mi objasnite od kakve su koristi meni ovi Loops gitara, kada ja taj stil muzike ne sviram? Gdje su mi loops za rumbe, sasa itd? Jel da sam pravim, kako i gdje? Jel trebam potrositi jos $10000 na sempling opremu i jedno 10 godina dok napravim te loops sam? Jel da kupim te loops, od koga i kako mogu vjerovati toj osobi da ce odraditi svoj posao kako treba?...meni ovo djeluje jedino kao odlican aranzer za one koji sviraju Zapadni stil muzike ili imaju svoj studio ...Ketronu svaka cast sto su izbacili tu tehnologiju ali u ovome momentu ja je vidim samo kao bezkorisnu obicnom muzicaru/sviracu sa Balkana...PA2X je $3700, Audya $5500...ako cu ih isto iskoristiti bolje onda PA2X
Promijenjeno od Korgminator (30.10.2008 u 06:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.04.2008
Mjesto: sokolac
Downloads: 185
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa 800
Interesi: tuning i styling
![]() |
![]()
loop sa instrumentima mozes izvesti i na pa 800,ali da napravis jedan vrhunski ritam i ode memorija... npr import groove,nabacis koji loop usminkas fino te popunis (citaj ZABETONIRAS) ram koji se na pa 800 pokazao...kako se pokazao,malo se napatis dok poznati korgov OS te izje.e jedno petnestak puta i tak... korg sam volio ali mi se sve vise gadi jer su poceli da rade i prodaju muda za bubrege...nemozes bez korga a kad ga kupujes novog,vec ti je u glavi sta bi moglo da fali..a moras na necemu radit svirke.
Svidja mi se samo karma kao dobra ideja...a ostalo...pa postigli su napraviti fin alat za svirku nas manjih ljudi...imas sve a opet nista,pocnes da radis malo pa ti fali ovo,pa ono... Volio bih cuti korga da me odusevi...slabo ih je. PA 80 je u svoje vrijeme bio otkrice,a i danas moze zvucati ko pa800 ako znas sta zelis pa to napravis. Pa 800 sam kupio jer nije bilo x2 u prodavnici,a sad se i ne kajem...isto sranje majke mi. Kad sam cuo AUDYA sjetio sam se osjecaja kad sam cuo (nekad to davno bese) prvi pa80 i fabricke dance ritmove koji su tad bili nezamislivi na rolandu,yamahi... Mislim da AUDYA vrijedi svaki cent. Uskoro cu biti.... Fijuk audya
![]() |
#10 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Fijuk, LOOP sa Instrumentima jos NIJEDAN sint ne radi osim AUDYA
a sto se tice Memorije 4GB su tu, toliko i na compu ne koristim.
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
aranzeruffff, ovo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|