|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
nebi meni licno ona predstavila problem iscupao bih joj srce za kratko vreme
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Dali je probna ili ne pogledajte ovaj link:
http://shop.synthplanet.com/store.la...882BJoOjA73676 Istina je,da je dostava skupa (preko 500 Eura)ali bi se lično potrdio do nje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ovo je bas propast za bubnjare.... I ovako su nas upropastili sa aranzerima! A sad... Ima da ostane 3 benda u drzavi! Ma nemam reci... Kad ovo govno stigne kod nas ja bacam bubanj kroz prozor i idem da se bavim poljoprivredom! I ovako nemam posla a kamoli kad stigne ceo bend u jednom aranzeru! Stvarno nas bre unistise!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ma da bre, i ja mrzim aranzere...Iako ga iam, mrzim ga...Ali problem je u tome, sto momci mojih godina "ne slusaju" narodnu muziku vec su neki "reperi" i "rokeri"...Da ima nekih sto slusaju narodnu i imaju talenta za svirku...Zbogom aranzer!
Ali, nikad ne bi dao ove silne pare za Audy-u...Da ga nosim pod sator? Pa nisam prso... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Cheki88 buraz potpuno te razumijem,al nisu muzicari krivi samo smo se prilagodili situaciji,novaca je sve manje i jednostavno ljudi su prisiljeni da rade na aranzer,,e sad ovakvi aranzeri su vec malo pretjerivanje al sta da se radi...pozdrav
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Cheki88,zadrži svoje bubnjeve,jer vremena se brzo menjaju.Kod nas One Man bandi odlaze polako....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
A jest sjadak...evoga pored mene, pokusacu mali video sa telefonom kasnije ako mogu.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzeruffff, ovo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|