|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
|
Auuuu,jedna od mnogih škakljivih tema koja se na kraju završi LOCK !!!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kao kod kuće
|
Naravno da se PSR-2100 moze uporediti sa PA50,PA60.
To je ista klasa klavijatura! Ta cena od 400 eura stvarno nije puno! Ja bih bez razmisljanja kupio. Sto se tice svirke,ja sam sa PSR-1100 radio velike svirke. I s'njom sam zaradio mnogoooo.... Sto se tice izbora,idi isprobaj klavijaturu pa se onda odluci!
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
|
Cini mi se da psr 2100 ima cak i vocal harmonist,sto pa50 nema! Ako sam pevas i sviras zabavnu muziku uzmi je,ako si narodnjak zaobidji je! pozzzz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Drugar foruma
|
Poznajem i jednu i drugu klavijaturu i zato ti savjetujem da ostanes na Pa50 sto neznaci da je ona 2100 losa ali imas vise materijala za Pa50 i lakse je za daljnji rad i samim tim brze se sredi.
A komentari u stilu bjezi od yamahe su simptomi nedostatka zeljeza u mozgu sto znaci maloumnost .Bice banana ali nemogu se suzdrzati ...hebes ga. |
|
|
|
|
#5 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 816
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa 80
![]() |
Pa 50 naravno...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kao kod kuće
|
@Roland g800 jel ti vidis od kada je ova tema?Delujes mi kao da na brzaka hoces da skupis postove,a to bas nece moci na ovaj nacin.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
Iako je stara tema ja cu da se javim kad ste je vec otvorili, Pa 50 je jako dobra klavijatura i da se zaista jako dobro srediti, a za male pare, samo treba znati, lahka jke za provaliti znaci izmjene boja ritmova svega, a ni Yamahe nisu za baciti ipak ima ih dobrih, a stare Yamahe su imale mnogo vise mogucnosti nego stari Korgovi.
Pozdrav svima
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|