|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
Pokaži Rezultat Ankete: Da li Winamp-EASY CHORDS uspesno detektuje akorde? | |||
Uspesno je detektovao 90-100% akorda! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 10,45% |
Uspesno je detektovao 70-80% akorda! |
32 | 47,76% |
Uspesno je detektovao 50-60% akorda! |
10 | 14,93% |
Uspesno je detektovao 20-40% akorda! |
4 | 5,97% |
Ovaj program nije nista detektovao!!!Veoma je los! |
6 | 8,96% |
Nisam uspeo da ga instaliram!!!! |
8 | 11,94% |
Glasač: 67. U ovoj Anketi ne možete više glasati |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Nije nikakvo mudro slovo,ni posebno teska instalacija,a ni koristenje.
Evo ja cu samo da probam pomoci,jer nisam Winamp ni koristio nikako. Instalacija: Dakle,ko nema Winamp program nikako,neka ukuca na Google- Winamp i skinite verziju Winamp 5541.Instalirajte ga. Onda sa ovog linka download,ispod slike u prethodnom postu,skinite taj dodatak-Easy chords. Instalirajte i njega. Kada ste to sve uradili,pokrenite Winamp program i ostavite samo glavni prozor,Playlist editor prozor i Easy chords prozor(on ce vam se uvijek pojavljivati,kada god otvarate program) U prozoru Playlist editor idete na File,pa Add File(s) i tako ubacite MP3 na listu. Kada ste to uradili,kliknete misem na naziv pjesme,a koja vam je sada u Playlist editor prozoru i vidjet ce te da se u prozoru Easy chords pojavljuje poruka: "Click to start processing the song". Imate obiljezeno i da odaberete na maloj slicici klavir ili gitaru-po zelji. Kada ste sve uradili,kliknite na onaj znak "Click to start...." i program ce da analizira vas MP3.Taj proces traje oko 7-8 minuta i kada zavrsi,onda ce vam pisati: "Play....". Kliknite na to "Play...." i slusate pjesmu,a u Easy chords prozoru vidite akorde koje program ispisuje,kako ide pjesma. I to je to. Program naravno nije 100% tacan,pa ce te primjetiti da u nekoj pjesmi fali po neki akord,a u nekoj ima viska,ali moze pomoci naravno. Ipak je vas sluh od presudnog znacaja.... Ako neko zeli da ima dodatak za Winamp,a koji usporava,odnosno ubrzava vas MP3,onda u downloads-u imate taj plug in koji se zove- "Pacemaker". Naci ce te ga u downloads u rubrici programi.Tamo je i objasnjeno,kako se i on instalira. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala sejo na upatstvo ,moj sin se obradovao na ovaj plug.za njega ce ovo biti od pomoci(on je prvi razred srenje muzicke skole pa za njega je ovo kul iako nije 100% tacno ali za pocetnike je super)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Zgodan programčić...mada nekad ima i viška akorda al to je vjerojatno zbog vokala.
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa mnogo bavno mi radi sporo otvara do sad nije ni jedna pesna otvorio kompletno neznam sta je problem a sve sam instalirao kako sto kazete
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
slabo skenira uzivo mp3 inace nije za bacanje
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne znam da li se varam, ali mi se cini da on ne prepoznaje sedmice??!! Inace je od koristi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
I ja sam primetio da pokazuja samo kvintakorde ali ipak je odlican za pocetak
Dodato: kod mene na dual core skenira za 2-3 min i radi super Promijenjeno od toni-bt (12.02.2009 u 19:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.04.2007
Mjesto: zajecar
Downloads: 689
Uploads: 4
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg pa 60
Interesi: lecim seksualnu apstinenciju kod zgodnih zena :)
![]() |
![]()
Cudi me da ne izbacuje i tekstove
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.08.2008
Downloads: 657
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: KORG PA600
![]() |
![]()
Evo da ne otvaram novu temu,interesujeme da li ovaj program radi za Windovs 7?Probao sam vec i nemogu ga nikako naci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@zdozic
Nisam ga probao na Win 7 jer i nemam interes koristiti ga .... ali secam se da kad sam ga ugasio tesko je bilo ponovo upaliti ga. Trebas ici Options - Preferences .... tu sa strane gde pise Plug-ins imas kategorije ... trebas ga naci i ponovo aktivirati. Pokusaj tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|