|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@milanceshow
STW radi poso kako treba samo makso68 ne zna kako.Ja sam ga razumeo da je on ubacio ovaj modifikovani rom od G70 u STW a da je onda u STW podesio konfiguraciju na Roland GW7(nema ni Ibre ni logike) i mislio da je samo dovoljno otvoriti ritam od G800 ili neki slican pa ga tako otvorenog snimiti. STW provereno radi kako treba i svi instrumenti su na mestu ali na nacin koji sam vec opisao.Jedino kad budete ponovo otvarali snimljeni ritam naravno konfiguracija G70,onda STW nece procitati instrumente onako kako ih je snimio pa posao morate odraditi iz pocetka(ovo se odnosi na izbor instrumenata u okviru ritma),dok Roland GW8 cita odlicno tako usnimljen ritam. Dakle problem je sto makso68 nije pravilno iskonvertovao(fakticki ih uopste nije konvertovao) ritmove od g800 ili gw7 svejedno posto obe klavijature imaju po 2 introa i 4 prelaza dok G70 i GW8 imaju po 4 introa i 6 prelaza i naravno skroz razlicite banke boja! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | zokixp (26.09.2010) |
Favoriti |
Oznake |
gw8, stigao |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|