|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
@rolandinjos
Pozz. Kazi ti nama konacno da li je GW8 aranger tj moze li se koristiti i kao aranger poput g800/1000 na bini ili je to hibrid sinth + aranger, lijep pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
vec jedino da ih cita sa neke druge masine.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
U pravu si,ne može raditi ritmove,samo možeš svirati sa već gotovim...nije ni to loša varijanta za one koji su lenji da rade ritmove,a zvučno je čista desetka,probao sam je na više varijanti i radi opasno,kao i Sonic Cell...ima naših ritmova sve sa introima...meni je najsimpatičnija dvojka koja u introu ladno ima početak Užičkog kola i to odlično odsviranog...
Dobar je fazon i sa live editovanjem...jedno dugmence i dva potenciometra,može se nabudžiti za sekund da zvuči masno i moćno... |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.05.2008
Downloads: 204
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
A dali moze da se na njemu uradi neki ritam,dali mozda postoi neka takva varijanta?hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
bas sam malo prostudirao detaljnije uputstvo, nema sta veoma interesantna spravica, ali podseca me mislim na tip aranzera na stare korg is35,40,50 aranzere imas dosta tog u njoj samoj al moras da uradis u racunar i ubacis bukvalno klavijatura se ponasa kao PLAYER cita sta joj sutnes, definitivno klavijatura sa odlicnim ton generatorom ali sa ustrojenim funkcijama, to je za korisnike koji netraze obilne funkcije a da zavrsava posao maksimalno. mada nebih se odlucio nikad da kupim nju kao sint pre bi mi bio izbor juno stage
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Imam i ja to uputstvo za GW8 na srpskom ali najbolje kad se cuje i vidi a trgovci pisu svasta samo da bi prodali.Zato molim sve koji imaju GW8 jos demo snimaka postavite da cujemo!
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.02.2009
Downloads: 2
Uploads: 0
![]() |
![]()
friends hello. I am Greek and I would want I request I ask if GW 8 is suitable for Greek songs.
I thank. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 04.02.2009
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 174
Rekao HVALA: 0
Instrumenti: roland x6, roland e50, korg POPHECY
![]() |
![]()
da li si naso ritam MANEA. trebalo bi da ga ima. ako ju tu pusti intro.ODUSEVICES se
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
4@jerys
Κάθε sinth είναι καλό για όλα τα είδη της μουσικής μόνο συσκευασία πρέπει να είναι..!!
Sledeći član vam se zahvalio mykeli za ovaj koristan post: | jerys (16.02.2009) |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.02.2009
Downloads: 2
![]() |
![]() Promijenjeno od jerys (16.02.2009 u 22:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gw8, stigao |
|
|