|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala jimiboy, stvarno nisam znao da se to sve moze s ovom jamahom.
A par meseci posle kupovine sam se razocarao u nju i mislio sam da nikad nece zvucati dobro...
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Ma zaista je drugari moji moguce uraditi i na drugim instrumentima (roland,korg) poprilicno dobre elemente, al rijetko tko od nas muzicara usudi se ici u detalje. Svi bi odmah da sviraju al kao sto znate to nije moguce izvesti bez optimalne tehnicke obuke o radu klavijature.Pozzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Samo da dodam da kod presnimavanja za one koi nisu majstori da nesto odsviraju sve iz C mogu da transpoziraju i da to odsviraju i u drugom tonalitetu.Ali kao sto kolega rece transpoza mora da odgovara tonu C.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Jednostavno je, primjer u dig.recording uvedete svoj ritam, i sad zelite gitaru chord 2 da mjenjate, bitno je da transposer mora biti u 0 tj ne smije biti na nekoj od + ili - opcija, i tada vi pratite ritam te mozete sasvim jednostavno stisnuti adekvatan akord tj simulaciju udarca ritam gitare. Izaberete u custom voices neku gitaru koja odgovara priblizno toj boji kao sto je nylon i to je to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Jimiboy svaka ti cast kolega. Nisam verovao da se to moze raditi na yamahi, posto mi je dosta ozbiljnijih kolega reklo da ni ne pokusavam. Sto neko rece, imam utisak da ni sami yamahini inzinjeri ne znaju jos da se to moze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Yamahapasion je već sve rekao.Jimiboy za saradnika Yamahe za all world.Već sam prije rekao,a evo,ponoviću,Yamahapasion je inženjer za Yamahine inženjere.Ovom prilikom ga srdačno pozdravljam i želim svako dobro.Pozdrav i ostalim kolegama!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
kolega yamahapassion
Ovako kolega. Za sada ja licno znam samo za spajanje sa jednim midi kablom al to ti ne igra nikakav problem posto ovo bez midi kabla (terca) mislim nisam bas siguran dali to moze!!! Ako moze onda svaka cast onome ko je to provalio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Vihor, za koristan post: | b.o.Y.c.h. ČK (20.05.2009), cromuz (25.10.2009) |
![]() |
#8 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Sta reci..... Svaka cast!!! A ja ako uspem to uraditi na svom sintu, taj setup za terce bez kabla, stavljam ovde da se svi sluze. Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|