|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ma tacno sta drug vlaxxy kaze ...
i ja sam tu ali nekako i nisam ... nemam ni ja neke ideje, prazna glava, ne znam vise sta da sviram i tako nema ni demosnimci ... mislim necu da vam dosadim sa mojim vlaskim fantasijama ![]() ![]() nadam se da ce ova depresija da prodje pa da ubacim opet nesto, a takodje zelim i ostalim forumasima ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Manja aktivnost članova je očigledna. Počeli su godišnji odmori.
Eto, i ja sam napokon nakon duljeg moljakanja dobio dozvolu da iskoristim lanjski GO, pa ipak pored lošeg vremena sam uspio da povremeno virnem što se dešava na YU-MIDIju. Nema nikakve krize nego jednostavno je i očigledno da sad dok je lijepo vrijeme rađe roštiljamo i partyjamo vani nego da čamim pred kompjuterom. ![]() I neka mi članovi ne zamjeraju što ne odgovaram na poruke jer nemam bez uvrede nit vremena nit volje da pišem o stvarima koje se 100 % nalaze u arhivu. Zato, ne budite ljeni i potražite odgovore. Samo opušteno, nema panike. Ja sam za sada u fazi pripreme za predstoječi veliki (mjesečni) G.O.
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 18.11.2008
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ljudi pa leo je radi se .svadbe,krstenja .terase, kuce seprave,godisnji su odmori a i sta mislite sta bi izabrao izmedju ladnog piva ,rostilja i sedenja ispred kompa na ovoj j..... sparini pogotovo navece.zato samo opusteno ko sto voli reci nas drug sejoks!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|