Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Yamaha

Yamaha Za one čiji su ljubimci Yamahe

Alati tema Display Modes
Star 31.08.2009, 10:46   #8
bandza
Vredan član društva

bandza's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2007
Mjesto: Valjevo
Godina: 43
Downloads: 1192
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Fantom G6
Interesi: Muzika,Studio
bandza befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
bandza pošalji poruku preko MSN messengera bandza pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Moj savet je Motif XS poslusaj i Fantom G i M3 naravno ali i pogledaj SET-ove koje mozes naci za odredjenu spravu i onda na posletku ako volis
da radis i sam malo boje onda biraj i po tome koja ti je najlaksa za rad a to XS sigurno nije,malo pricam napamet ali ljudi tako kazu.Pricali su i da nema terce cak je to rekao jedan od velikih banovanih poznvalaca MOTIF-a i KORG-a.A moj drug kaze da ima.Donece za koji dan XS pa cu napisati sve o njoj.Inace sto se XS tice to je jedina klavijatura za koju bi menjao Fantom G kad bi morao.A to sa gledanjem u to sta ima a sta nema to su gluposti cifre ne govore nista.Samo kad sednes i pocnes da sviras.Moze covek da ima sve tri ali da nema dobar set za nasu muziku pa nista ni od sva tri modela!

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:27

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije