|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Pa ako hard disk pase od laptopa(a izgleda potpuno isto)
![]() kostalo bi me nekih 1000-2000 din ![]() zavisi za koje pare nadjem polovan od laptopa... A treba mi priblizne velicine oko 1-2 gb posto se plasim da vece nece prepoznati.. E sad ako nepase od laptopa ![]() ![]() Jednostavno moracu da se pomirim sa tim da setove ucitavam sa flopija koji je deset puta sporiji... U user mogu da drzim 20 ritmova i 40 boja koji ostaju u flash memoriji kad se sint ugasi. Ali ako bi hteo da promenim set to bih sa harda ucitao u sekundi i to kompletan seting cele klavijature, dok sa flopija cita uzasno sporo... sad sam skinuo ekstenzionu plocu.. Vise nemam opcije za HD u operativnom sistemu sinta... a i ostao sam bez 200 setova sa namenskim ritmovima podesenih za svirku posle sec ucitavanja...ritam i zeljeni seting sinta i boja krece... bas bedak... Ima li neko hard disk da prodaje? Promijenjeno od siemensserbia87 (10.09.2009 u 02:15 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|