|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Mislim da je to neko,nazovimo ga "ukrasavanje" klavijatura nepotrebno.
Najbolje,neka ti izgleda kako ga je fabrika napravila-ne znam koja bi bila svrha toga "ukrasavanja",jer bi ispalo kao kopiranje-a to nije bas nesto.... Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
Ukrasavanje je na neki nacin vid individualnosti...ja bih licno voleo kad bi svaku klavijaturu pravili u vise dezena...jbg smara kad svi imaju istu boju i izgled.... Ja imam korg X5D i sad koliko ja znam nije radjen u drugoj boji...ako ga ofarbam nece se videti oznake na njemu i kad ga budem prodavao...belaj! Ista prica sa Motif xs , X6 i ostalima... Malo je trulo, ali jbg... U ostalom ako ukurasavate, farbate i doradjujete, mozda je najbolje da to radite na krsevima koje necete svakako prodavati ili na vrh masinama koje cete da koristite 10ak godina i vise...realno koliko moze da napreduje jos zvuk od danasnjih semplova...mozda samo funkcionalnost, ali ni covek nema 4 ruke....3 kljave su plafon za tezgu...vise ne moze i nema gde...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.09.2009
Mjesto: Skoplje, Makedonija
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
E kolege..., i mene to bas zanimalo.. sad kad su bili zadnji put u Leskovac pitao sam Boki.. u pitanju su,stakljicima kao disco kugla.Inace,recimo to ga je kostalo(staklici) oko 250e+ 3 dana lepljenja..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Shta 250e?
Da staklorezac iseche ogledalo na male parchice i to po meri klavijature izadje plafon 50e.. i ja sam razmishljao da "ustaklim" svoj Korg T3, ali sam odustao, jer je za*ebano shto se posebno mora paziti prilikom transporta, bez obzira na kofere i torbe... Ali, trenutno sam u izradi drugachijeg izgleda.. ne nameravam da lepim nishta na njega vec da ga oshmirglam (klavijatura je metalna), da ga ofarbam, ali sa nekim sitnim detaljim a, tipa tribali ali nishta preterano.. unique style... shto se tiche oznaka, to cu srediti vrlo lako ali o tom po tom, kad zavrshim stavljam slike... Inache imam i TYros 2 kome nema shta da se doda ni oduzme... klavijatura je savrshena i po izgledu i po funkcionalnosti - ali to sada nije u okviru ove teme... :o) ... Promijenjeno od samuraj (11.09.2009 u 09:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.09.2009
Mjesto: Skoplje, Makedonija
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Znaci kolega, ja to nisam izmislio nego Boki mi je reko to.. ako ne verujes.. da cu ti njegav mail pa ga pitaj.. i nisu valjda obicne stakljice.. ko zna.. neam pojma ja nikad nisam hteo to da radim.. a bas je interesantan fazon.. i onu veliku limenu plocu AMADEUS kad se popne na klavijaturu i kad je okrene...
Kolega pročitaj Pravilnik jer konstantno iz posta u post ponavljaš iste greške...da posle ne bi došlo do nekih nejasnoća...izvoli http://www.yu-midi.com/forum/faq.php Promijenjeno od Vule (11.09.2009 u 16:02 sati) Razlog: Obrisan citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
E nije losa fora to sa ukrasavanjem! Al nebi bilo lose ni da se mozda napravi tema gde ce biti izlozene slike ukrasenih klavijatura!!! A??? Sta mislite o tome?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa može tema, ali mislim da nema baš puno ljudi sa ukrašenim sintevima...
Meni lično je to nepotrebno kićenje, još ako nije u nekom stilu onda to izgleda onak "selski".... Ako bi šta ukrašavao onda bi to bile definitivno starije klavijature, a ove nove tyros pa1x-2x, to ne dolazi u obzir...Izdvojiš 2000e za sinth i onda ga okitiš, ma smiješno
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja nisam ukrasavao klafire, ali imam stalak Proel sa tri noge vec nekih 7 - 8 godina i resio sam da ga malo renoviram. Narucio sam nove leptire, zamenio matice i plastike, a noge i jos neke delove sam odneo kod majstora da ih iznikluje.
Videcemo sta ce da ispadne. Postavocu sliku kad bude sve gotovo. Pozz...
![]() |
#9 |
Belaj boy
|
![]()
Pa ljudi dajte neku slicicu sa tim abarthovanim modelima da vidimo kako to izgleda.Nema veze da li je stalak ili klavijatura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nishki
|
![]()
I ja imam Proel sa 3 noge,a evo bas sad nesto razmisljam da ga malo nabudzim....
Samo neznam gde da nadjem cetvrtu nogu!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|