|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Svrakane, ako ti treba i ako hoćeš ja ću ti provjeriti u Artistu, ja sam brate u Banjaluci ... a pored toga distributer sam u Artistu za Hercegovinu .... Pozdrav . . .
Dodato: @Nikolakg, pa brate u profilu ti stoji da ti je instrument pa 80 ... a ti bi da se proda Korg i kupi Roland hehe ... Promijenjeno od ognjen-ogy (13.09.2009 u 01:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Mala sala,nadam se nece niko naljutiti.Dok sam svirao roland nikada mi se nije desilo nista sa njim a korgu se desava da se "smrzne"i tako te gluposti.Evo sada mi prekida jedan izlaz i moracu za Bg ovih dana.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Ma nema ljutnje ... nije to samo Korg da se kvari brate, to je jedini slučaj sa ovim prokletim RAM-om i to i on je zaslugom glupana u Korgu koji su ugrađivai RAM memoriju od plastike i na toj seriji se to dešava, a inače sint kao sint je super, nije sto ga ja imam pa da ga hvalim, ali zaista je dobra sprava ... Kad je naopako, može sve da crkne i da se pokvari ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Hmm..nesto razmisljam..da li se desava to i ljudima koji kupe ove klavijature u inostranstvu?Ipak su kod njih(valjda)kupci zasticeni a ni malo im nije mala cena pri kupovini da se jos pokvari tako brzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
nikolakg, ne razumem sta si stim hteo reci ...?
naravno su kupci zasticeni uz rok garancije. da ne lupam sad, al mislim da su barem najmanje 2 godine. nije valjda da na balkanu nema garancije za sprave? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Na nekom forumu procitah,da je u "Artistu" u Banjaluci,cijena Ram-a za
PA800 50 Eura. Doduse,to je neko napisao krajem prosle godine.Ako nisu poskupili,to je to. I ako treba neka pomoc oko toga,nije problem.A eto i @Ognjen-Ogy je distributer u "Artistu",pa se mozete dogovoriti kako da se to posalje. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Znam da je tamo 50e,pricao sam sa Igorom iz Artista,ali ne salju u Srbiju,ako neko ima resenje neka mi na pp napise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Donator
|
![]()
ma brate nedao bog nikome da crkne ram a za lotto nema kombinacije sve je sreca nego pada mi na pamet dobrovoljni fond svi po 10 komada (eura) i zavrsi poso. Jbg drugacije resenje nemam.
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nisam jos socijala,ali hvala.Ma snacicu se vec nekako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Donator
|
![]()
Nisam to ni hteo reci taman posla nego su stvarno skupe ploce u K.... da idu i oni i ploce
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|