|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#11 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
tako ke marco, inace sam i ja to predlozio ...
ja bi cak iskljucio taj integrisani audio jos pre nego sto instaliram neki program kao sto su cakewalk il cubase ... znaci da ovi programi uopste nemaju pojma da u kompi postoji i integrisan audiochip ... tako treba da se kompi kaze ko je glavni "sef za audio" u kuci a ovi audio-midi programi preuzimaju te informacije ... ![]() falinka je to sto nema vise da prikljucis slusalice na kompu nego na externu il ako neko ima vise sprava onda na miksetu ... naravno ne funkcionise ni onaj ulaz za mikrofon ... ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Marko kraljevic
Tacno tako.U pravu si,naravno,vezano za audio podesavanja kao i @Marco7 i @grandia. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Meni nesmeta integrirana zvučna kartica,nisam je isključio u BIOS-u jel kao što i MARKO kaže,svaki program ima za biranje i podešavanje midi porta i audio drivera,tako i ASIO driver,svaki program manje-više nudi opciju dali hočete koristiti ASIO driver ili klasičan Windows audio driver,naravno i tjerat latenciju na što niži broj...e sad ako radiš ritam sa več postoječim WAV semplovima onda ti neće ništa pucketat i brejkat,a ako radiš sa VST-om pa kad ih otvoriš po par komada i sviraju odjednom,e onda dolazi do gušenja zvuka.
![]() |
#14 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
dobro tebi drug vingula
![]() kod mene: neki HD audio chip, pa SB audigy, pa TASCAM 122L , pa alesis multimix8 ... e nije jos kraj ![]() ![]() sad kad ubacis VSC (virtualsoundcanvas) i on se racuna ko neki drajver, pa kad instaliras FL8 i on se pojavlja kao neki delija a ja ni da cujem za to smece (sad cu da ga deinstaliram) pa REVIRE od Vsampler pa jos trista cuda ... znaci ja kad otvorim onu opciju gde mogu da izaberem koj input/output kanal, meni pada ona lista skoro pola metara ![]() SB mi crkla kad sam prvi put ustekao alesis miksetu preko usb na kompu ![]() pa se posle cudim zasto mi cubase crkne u sred snimanja a ja nisam sejvovao projekt ... opet sve iz pocetka ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|