|
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Da li si pokusao da je formatiras skroz sa style play i media???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
e druze kao sto kolege rekose ali ima jos jedan nacin za koji vas pola to nezna jaro ona ako je u koferu ili gdje u vlaznom mjestu ona u nutra porosi sva i taj se problem desava 100 posto utvrdjeno dok sam ja imao pa800 znaci moras ga cuvat isto bebu i kad ga upalis blokira e sad mozda nije ni to kod tebe znaci ni na novom osu ti blokira kao sto rekose klege formatiraj ga citavog i OPS jaro ne ucitavaj GLOBAL to ti je sjebalo klavijaturu pa se to desava nemojte te globale ucitavat to sto put napominjem i uvijek cu to vam dere klave gdje god u setu vidite global brisite bila to pa 80 60 5 pa500 800 pa1x pa2x ali pa1x se pokazal kao najbolja klava bar po meni rijetkost da se kvari eto to jaro ako nista ne uspijes to je nesto oko ploce zeznuto eto tako a nadam se da nije jer ubacujete svasta u te pa800 nije ni cudo ni ti nebi jeo svasta kad bi ti neko dao znaci GLOBAL nish pasiet pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Ljudi molio bih vas ako neko moze da postavi sliku maticne ploce(ako ima ko) da vidim gdje je smjestena i kako izgleda.Molio bih vas.Hvala unaprijed
![]() |
#24 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 18.11.2008
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
kod mog kolege prije mesec dana zablokiro pa800 tek kad sam mu izbrisao sve ritmove,boje i midi fajlove skiute sa neta klavijatura prodisala i evo jos nije zablokirala a nisam dirao os. pogotovo su opasni midi fajlovi ukoliko imaju bilo kakvo ostecenje ili nisu do kraja kopirani prilikom prebacivanja garantovano blokiraju sint na to je pa800 alergican
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
U ovom sintu nema midi ni jedan.Ja sam formatirao i dizao sistem i resurse ucitavao ali nista.Dosao sam do nove(stare) informacije da je mozda ram u pitanja ali se nezna jos.Vidicu jos nesta sta cu i kako cu.Pozz
![]() |
#26 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
@rale,hvala ti puno.Mnogo si mi pomogao.Pozz
![]() |
#28 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 30.05.2009
Downloads: 462
Uploads: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ja sam imao taj problem,blokira recimo na ritam i nemogu da promenim ni ritam ni boju ni brzinu.Ama bas nista a ne radi ni jedno dugme niti slajderi niti tac skrin.Ugasim ga i on ponovo radi.Ali kad mi se desi da nece da se upali nego stoji samo KORG PA 800 na ekranu onda jednostavno reinstaliram OS i neko vreme sam miran.Sad praktikujem da uvek prije nego sto nesto ubacim preko fleske dobro je proverim od virusa. od kada sm ubacio OS 2.01 manje problema imam sa time.A desi mi se i da neki ritam ili boja koje ubacim zablokiraju mi klavijaturu.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Najvise sto moze da zeza te klavijature je semplovi ali sad koliko je to tacno na viruse,to ne znam.Mislim da virus ne moze nista da napravi problem klavijaturi.Ipak s to virusi radjeni za kompjutere.E sad mozda grijesim,neznam...
![]() |
Favoriti |
|
|