Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Sistemi

Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije...

Alati tema Display Modes
Star 19.09.2009, 16:49   #4
Bokic
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
Bokic ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Miksetu kupujem novu. Bice:
1. Soundcraft MFX
2. Soundcraft Spirit M8 ili M12
3. Allen Heath ZED 12fx ili 14
Jedna od te tri 90%. Jos ne znam tacno koja posto nemam gde da ih uporedim kod nas, a Spirit M i ZED jos nisam ni cuo. To su mi preporuke prijatelja, a secam da ste vas vise vec hvalili prve dve serije, pa me interesuje i tvoj redosled, ako nije problem. Jos mozda i Mackie Onyx.
Intresuje me i Mackie PPM1012, nisam je probao, znam da je 'aktivna, tj. 'sa snagom'. Mozda zatreba snaga za neki monitoring.
I vezano za ovu temu: EQ u ovom slucaju ?
Dodato:
Zaboravih odgovoriti, svira se skoro sve. Zabavna - strana, domaca, i narodna. Instrumenti: dve klavijature-aranzeri, el. gitara (procesor-bez pojacala) i akusticna - fabricki ozvucena (valjda bese 'Takamina'), el. harmonika (Roland Fr). I naravno nekoliko mikrofona za vokale. To je najcesca kombinacija. Sviramo i u punom sastavu ponekad - bubanj, bass, percussion, ali onda je vec drugo ozvucenje.

Promijenjeno od Bokic (21.09.2009 u 03:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Bokic je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije