|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav svima, od nedavno sam prešao na Yamahu pa imam sledeću dilemu: naime, kada editujem određeni style, promenim boje, podesim OTS, izmiksujem i sve po potrebi za određenu pesmu, hoću da ga snimim kao namenski style, snimim ga na USB ili u internu memoriju (nema razlike) kao novi ritam. Kada ga sledeći put otvorim sva podešavanja su mi resetovana (tempo, volume određenih instrumenata,...) E sad, pitanje je: mogu li editovan style snimiti kao nov sa podešavanjima koja uradim a da ne koristim REG jer bi njih upotrebio za druge postavke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
digital recording/style creator/save......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala puno majstore, ceo dan se cimam sa ovim
![]() Koristim registracije ali za jedan ritam u kom sviram 5-6 pesama pa ih razvrstam u jednu banku, ali mi je lakše kada je "one of the kind" da ga snimim posebno. Hvala još jednom, pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
@danijel011
Vi uradite pojedinacne snimke stylova u digital style creatoru, sve izbalansirajte (pogledajte moj post kako se treba srediti PSR) http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=8432 tu vam sve detaljno pise, ako se ne varam ,kako treba raditi i boje i stylove, pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|