|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
|
![]()
Slažem se sa kolegom MAKSO68,
EXR-7 je novija klavijatura...od spomenutih ostalih,zvuk mu je dosta sličan G70-ki samo što je mnogo kompresiraniji zvuk,ima nekih 2 mb flash-a za ritmove,USB...sve u svemu "koliko para toliko muzike"...testirao ga 2 puta.
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.02.2009
Mjesto: beograd
Downloads: 74
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
jos jedan glas za exr 7. Ja je imam i sasvim je ok. Samo su mi malo sumnjive cene. Exr cita sve ritmove od g serije, va, .... ima usb i flopi, a i najnovija je od pomenutih.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
500 km za 7s?? sumnjivo mi to, ne možeš ni 5s nać za te pare. moj glas definitivno za 7s, kao što je već kazano novija kljava pašu ritmovi sa g serije, 76 tipki . etc, etc
|
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Roland EXR7.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
sad si opet razmišljam...jesam dao glas za EXR7...ali na G800 je više opcija oko pravljenja stylova i editing za boje,naravno dosta je pregledniji i jednostavniji za rad...ali to je samo moje mišljenje...hm...možda bi se ipak odlučio za G800.
#17 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.03.2008
Mjesto: Vareš, BiH
Downloads: 179
Uploads: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg TR i PA 800
![]() |
![]()
Iako mi iz navedenog nije jasno da li je u pitanju G 600 ili G 800 ipak ću i ja odgovoriti...
Nisam svirao na G 600,800 ili i3 ali mogu ti reći da je EXR 7 dobar izbor... Imao sam je i ja, svirao na nju oko 4 godine, prodao je prije nekih 4-5 mjeseci. Dobro me je služila. Ima nekih 2 mb memorije, zavisno od veličine ritmova može stati 80-90 ritmova i aranžmana, čita ritmove sa G serije, EXR serije, EM 2000, VA...skoro sve. Ne mogu se u nju ubacivati boje, ali ima lijepih fabričkih koji mogu poslužiti. Šta još dodati... USB konekcija, floppy itd. Sve u svemu solidna kljava. P.S. Poslušaj na Youtube-u moje demo snimke koje sam napravio prije prodaje, samo ukucaj "Roland EXR 7 demo" Pozdrav |
![]() |
![]() |
#18 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Meni su te cijene koje su postavljene,realno vrlo niske (previse jeftino).
Koji je razlog za to,ne znam-ali to treba dobro pregledati,da li je sve ispravno. Sve tri su aranzeri,i posto ti trazis sint da ima i dobre i ritmove i boje,mislim da ni jedan od ova tri modela nema to obadvoje.Sa svakom od njih bi trebala jos jedna solo,ako mislis da radis s tim.A ako je iz hobija,onda je to drugo. Ne volim biti pristrasan(ne navijam ni za jednu marku),ali cini mi se da je ritam masina kod G serije G800 bolja od druge dvije. Ali odluka je tvoja-mi mozemo ovdje pisati stotinu postova....ti kupujes. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
hvala vam svima...ali ova tema moze ici pod lock...konacno je stigo korg pa50...
|
![]() |
![]() |
#20 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 11.09.2009
Mjesto: Velika Mlaka
Downloads: 280
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Bubanj i klavijature
Interesi: sve sta je vezano uz glazbu
![]() |
![]()
bolji ti je G800, znam sta govorim, ja cu kraj svojeg G800 stavit jos samo GW8.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|