|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Roland EXR7.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
sad si opet razmišljam...jesam dao glas za EXR7...ali na G800 je više opcija oko pravljenja stylova i editing za boje,naravno dosta je pregledniji i jednostavniji za rad...ali to je samo moje mišljenje...hm...možda bi se ipak odlučio za G800.
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.03.2008
Mjesto: Vareš, BiH
Downloads: 179
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg TR i PA 800
![]() |
![]()
Iako mi iz navedenog nije jasno da li je u pitanju G 600 ili G 800 ipak ću i ja odgovoriti...
Nisam svirao na G 600,800 ili i3 ali mogu ti reći da je EXR 7 dobar izbor... Imao sam je i ja, svirao na nju oko 4 godine, prodao je prije nekih 4-5 mjeseci. Dobro me je služila. Ima nekih 2 mb memorije, zavisno od veličine ritmova može stati 80-90 ritmova i aranžmana, čita ritmove sa G serije, EXR serije, EM 2000, VA...skoro sve. Ne mogu se u nju ubacivati boje, ali ima lijepih fabričkih koji mogu poslužiti. Šta još dodati... USB konekcija, floppy itd. Sve u svemu solidna kljava. P.S. Poslušaj na Youtube-u moje demo snimke koje sam napravio prije prodaje, samo ukucaj "Roland EXR 7 demo" Pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|