|
![]() |
#21 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.05.2006
Downloads: 3605
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
poslusao sam ritam koji si pravio dobar je .ako bi mogao i meni da napravis ritam za pjesmu dodi da ostarimo zajedno od sabana s.samo meni je potreban za tyros 2,ako ga mozes konvertovati.hvala unaprijed.zukanovicdamir@yahoo.com.au
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Suludi Moderator
|
![]()
Moze jarane nije problem. Cim zavrsim kacim ga na download.
Samo ti imas tyros II a ja na programu imam samo Tyros konvertirat cu ti na njega ja mislim da je to isto ili? Pozdrav, Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.05.2006
Downloads: 3605
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozdrav.jeste to je isto tyros 2 podrzava format od jedinice i od psr serije.okaci ti i onaj srno moja malena ako moze .jos jednom hvala ti puno ,malo je kolega koji su spremni i koji imaju vremena da to urade.ja se bavim muzikom profesionalno ,svaki vikend tezge ,a ovim danima radim,tako da imam malo vremena za pravljenje ritmova .jos jednom hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Suludi Moderator
|
![]()
Izivnjavam se nece od ritma biti nista. Zauzet sam sa svim mogucim. Pokusat cu sutra napravit. sutra bi trebo imat vremena. Izvinjavam se1
Pzdrav, Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Vidim da te ovi momci hvale alene e onda budi dobar pa nam napravi nesto od juznog vetra ako moze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Suludi Moderator
|
![]()
Sta tacno treba?? al pozuri moram na operaciju noge pa me nece duze vrijeme biti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Godfather
|
![]()
Shta ti bi sa nogom?
Da ti se nije komshija zalio za onaj novi hit, pa ti kolena nastradala? ![]() EDIT: Odo ja u crnjake... ![]()
![]() |
#29 |
Suludi Moderator
|
![]()
HEhehe ma jok druze, skrho sam miniskus! Fudbal jarane noga gluha postala!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Godfather
|
![]()
Auuuu...
Gadno... ![]() Ae, pa da nam se brzo vratish! I nemoj vishe da ighrash fudbal! Opasno bre to! Kako posle papuche od klavijatura da pritiskash! ![]() Zato ja vishe kosharku nikad! Poslednji put kad sam je igrao nisam mogao mesec dana da sviram! ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pravim, ritmove |
|
|