|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.03.2008
Downloads: 408
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Cao prijatelju, u pravu si sto posto,to su one iz 89,ja sam ih kupio nove i ta horna koja po mojim pretpostavkama nije vise od 50w,toliko lepo i slatko radi,stvarno je dobra.
Nasao sam na sajtu SPEAKER REPAIR SERVICE i tamo su 23,99 i to nije problem ali kako doci do njih,slao sam mailove ali niko ne odgovara a ne zna nikog ko bi mogao da mi pomogne a ne znam ni ko je generalni uvoznik za Cerwin vega. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Ja sam cuo za nekog lika iz Bugarske da radi spulne kakve pozelis....
Jedino da pokusam da nadjem njegov neki telefon ili email,pa da probas.... Mada original je original.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kontaktiraj i Dragana Markovica i Kragujevca jer je verovatno i NikolaKg mislio na njega
![]()
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.03.2008
Downloads: 408
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ja sam iz Zajecara i stvarno ne znam tog tipa,ako bi ikako mogo da mi nabavis broj telefona pa da stupim u kontakt sa njime i da mi posaljes na mail,bio bih ti mnogo zahvalan. Pozdrav!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Ako mislis na ovog iz bugarske?!
Ni ja ga neznam licno.......Jedan lik iz Nisa koji nabavlja muzicku opremu i elektronske komponente jer drzi radnju sa tim zezalicama mi je reko da zna lika u Bugarskoj koji izradjuje spulne. Ja sam se raspitivao za spulne jer mi je na nekom DCR-u pregorela........Kako su spulne za DCR sa 2 namotaja,nisam mogo da ih nadjem nove,Ja sam od dosao do informacije o tom bugarinu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Smatram da je ovaj serviser iz Kg svima potreban ili ce svakom biti mozda nekada potreban,pa zato bih mogao broj ostaviti i ovde javno ili se javljajte kako kome zatreba.Mislim,da Bog da da vam ne treba ali....
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikolakg za ovaj koristan post: | descha (25.09.2009) |
![]() |
#7 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
A, ima i u Banji Koviljaci(Loznica) odlican majstor, kome je blize...
![]() ![]()
Ko peva zlo ne misli... A, ko misli, ne zna da peva! ![]() Promijenjeno od Millan (25.09.2009 u 19:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|