|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.02.2007
Downloads: 733
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ajde da se pohvalim da sam ga uspio total da zaje..... sa ovim nand formatom.Sve je bilo ok 2 godine, i prije nekih mjesec dana, desilo se nesto tijekom transporta izgleda.Nije htio vise sam da dize os.Cijelo vrijeme mi je na pocetku izbacuje otp corupted, ali pritiskom na media ucita os.i radi to neko vrijeme, od tada poceli tipicni pa 800 simptomi kraja radnog vijeka, sustanje boja i samplova.Sve do danas.Rijesim da ga formatiram obicno preko intro 1.Ali nikako nije htio da ma prebaci u screen za biranje.Pola dana se zezao, i rijesim se za najgoru, ali i jedinu preostalu opciju nand format.
I duuuuuuuuu Nigdje da makne vise, javlja da ima neka 2 bad blocka, usb enabled, crni ekran, os not present.Ako je netko imao iskustva, molim da se javi.Ili ako ima neki nacin. Sve mi smrdi da sam spalio maticnu plocu ili rom,ram.Kljava je stara dvije godine bez i jednog kvara.Tako da mislim da je krajnje vrijeme da nesto crkne,posto vidim po forumima koliko je pa 800 postojan i izdrzljiv. Pozdrav Dodato: Zar se to samo meni desilo.jeli imao tko slicnih problema? Promijenjeno od brzi2jedi (30.09.2009 u 19:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|