|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Evo, situacija je sve gora i gora ...
Gaža skoro više pa i nema. Rijetko tko uzima muziku za vikend na period 3-4 mjeseca. Ako te i angažira, onda je to maximum 2-3 vikenda da vidi kakav će mu biti promet. I onda kad mu se pročuje da ima muziku i počne punit lokal, onda on odustane jer mu razbijadu, pa problemi s murijom, premali mu je promet i sl ... Ma daj stari, malo sam previše prošo u životu da bi meni prodavo muda pod bubrege. A što se tiće svadbi, cijene su počele padat. Eto, najjači bend je kod mene spustio cijenu za 500 € i sad im je cijena s pratnjom 2.000 € (ekipa je ranga HOT-LINEA, ako ne i bolja). Ja sam za sad spustio cijenu svadbi na 250 € po glavi bez pratnje, ako je pratnja onda 300 €. Ispod toga ne mogu. A i gaže iznad 350 Kn više nema. Ako idem na svirku kao dvojac nitko više neda od 100 € + cuga i klopa pa ne znam kako dobro da sviraš i koliko da nas je u bendu. Eto, neki dan me mole stari frendovi gitarista i basista da ih uzmem na svirku, da će svirat noć svaki za samo 150 Kn (20 €), inaće dobri pjevaći i svirači. Al, eto jedva nalazim solidno plačen poso za sebe i frenda s kojim inače radim, a kamo li da idemo kao četvorka. Btw, pitajte Svirka (trebo je ovaj vikend sa mnom svirat) čime mi plaćaju lovci zabavu. ![]() ![]()
Favoriti |
|
|