|
|
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Sto se mene tice N95 je odlican.
Bas zbog te kamere sam ga i kupio, i da vam kazem kad snimim uzivo video zapis sa svirke ton je jako dobar, dok na drugim tel. uvek nesto distorzira. (doduse i na N73 je bio dobar ton, ali je na N95 bolja slika) Razmisljam da uzmem N97, ali cu jos malo da sacekam. Eto, toliko moj izbor za sad je N95. Poz...
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
imam n95 ali igrajuci igrice sam ga ogulio .zna li neko cijenu oklopa ,posto fon ne mislim mjenjati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 01.03.2009
Mjesto: Pljevlja
Godina: 33
Downloads: 212
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Yamaha psr s900
![]() |
![]()
ja imam samsung g800
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Maska (originalna) je oko 40 evra, ja sam menjao pre mesec dana, posto sam moju unistio, slomio slucajno. Pazi da ne naletis na kinesku masku, uzasna je. Ni jedan taster ne radi kako treba, sve krcka i skripi... Katastrofa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ispod 70eur NEMA ORIGINALA,bar ne kod nas...Na javnim oglasima imaš one od 20eur od 30-40 ali to su SVE kopije sa natpisom ili bez natpisa...koliko se sećam ORIGINAL se prepoznaje sa oznakom NOKIA na unutrašnjosti kućišta ili sa žigom proizvodnje i datumom...Ja lično ijmam N95 kući al za uspomenu jel je u užansom stanju,a ogrebotine na tom modelu su neizbežive,već znojne ruke,igranje igrica,surfanje mogu da mu "ogule" boju...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja koristim Samsung G600... A do nedavno sam koristio Nokiu n73...
![]() |
#7 |
Belaj boy
|
![]()
Nokia 6220 clasic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
nebih sad da postavljam novu temu,pa eto da pitam sta mislite za samsung i450??
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koji, koristite, mobilni, telefon |
|
|