|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 510
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
Uzmi Art500-a da vidis sta je zlo....te art300 i 315 je smesno za ovo....art 500 izuva iz cipela,po meni je bolje to nego ovo...nadjes polovne za te pare...ko ove,ja mislim,ali ne moze da se uporedi po nicemu,daleko je bolji i izdrzljiviji,to mozes da cepas dok se ne zapali bukvalno dok ne zagori vatra...ccc!pozz
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio taskedallape za ovaj koristan post: | Dule007 (13.10.2009) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Uploads: 0
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
hvala Taske na predlogu....dosta su skupe ovde oko $1200 eurica...a polovnih i nema...taske sto misls o FBT Maxx 4 ili 5...jeftinije su dosta u rangu RCF 315 A...pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
nemoj fbt da uzmes boje uzmi rcf....fbt je sta ja znam prosecna kutija,ali daleko je to od rcf-a!ali opet kazem kupi art500-a i miran si...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
@taskedallape:nemoj fbt da uzmes boje uzmi rcf....fbt je sta ja znam prosecna kutija,ali daleko je to od rcf-a!
Kolega taskedallape, jos jednom vas molim da prestanete sa pausalnim savetima a u ovom slucaju cak i totalna dezinformacija! Vase misljenje nema nikave veze sa istinom i daleko je od objektivnog i razumnog izlaganja. Svakako da imate pravo na svoje misljenje, kad to dobro obrazlozite, vakve dezinformacije ili "informacije bez ikakvog sadrzaja" necemo u budece tolerisati. Brend FBT sa svojom Maxx serijom je dobar odgovor na RCF Art seriju,sve su to nijanse i ukusi u pitanju. Pozdrav
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobro rade i FBT i RCF,sve su to nove tehnologije i izdrzljivi materjali i sve je to stvar ukusa i navike!Ja sam se stvarno odusevio sa kutijama RCF 325i i da nisam uzeo D-lite15-3 sigurno bih uzeo njih pa ti preporucujem da pogledas tu seriju iz RCF ponude
![]()
Sledeći član vam se zahvalio Marco7 za ovaj koristan post: | Dule007 (14.10.2009) |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Uploads: 0
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Marco druze hvala Ti na odgovoru...kao i svima ostalima...stvarno je ovaj forum genijalan i za nas sa manje muzickog iskustva predstavlja uistinu abecedu i azbuku u svetu muzike...hvala jos jednom svima najlepse...veliki pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema na cemu druze,tu smo da se pomazemo i oslonimo jedne na druge
![]()
![]() |
#8 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
moje licno mishljenje, a i za moje uvo su fbt max6 bolje negoli rcf art ovaj model.... mnogo su brate gletave treba ti mooda do kolena da ih pokrenesh, dok art 500 stvarno rade svoj posao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Aleksandre,vidis i da i marco kaze da je bolje rcf,ja nisam rekao da je fbt los...tako da mislim da mu nisam dao los savet pema tome si pogresio jako....pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Polako ljudi,sve je to stvar ukusa!Skoro sam radio u lokalu gde ima 6 Fbt Maxx 12'' i dva Zcek bas bina i EV snagas iz Q serije 2x900w!Pa to bre radi pomera bubrege,tada sam za 180 stepeni preomenio misljenje o Fbt plasticnim kutijama(na dobro naravno) a sa druge strane i RCF je uvek u trendu i u samom vrhu svetskih proizvodjaca sto se tice zvuka!Evo sta sam ja sad uradio kad sam kupovao novu opremu,otisao lepo u Mitros i probao miksetu na kutijama koje sam hteo da kupim jer me zanimalo kako radi ta kombinacija,kad sam cuo lepo razmislio jos jednom probao i pazario opremu!Jbg ukusi su razliciti i nekada treba poslusati samog sebe a nekada poslusati savet drugog,Aleksandar je pravi poznavalac muzicke opreme i to treba uvazavati
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (14.10.2009 u 01:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|