|
|
|
||||||
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
...imam susjeda kojem je kuća udaljena 30m od moje. Na kući imam "reflektor", onaj sa senzorom od 100W, ali imam i psa koji kada šeta pali to svjetlo. Svjetlo je usmjereno prema dolje, u naše dvorište, ali susjedu smeta...
Jednom je staroj mojoj rekao za svjetlo pa sam pokušao još spustiti dolje al nije išlo... I večeras, pozvoni on i žena mu se javi (portafon, interfon s videom, kako hoćete) on kaže ko je... "Susjed ovdje, Novoselac. Isključite taj reflektor pun mi vas je kurac više" Žena moja ostala "paf". Čovjek 55+ godina I otišo on.. Ispred prozora na kojem bi mu eventualno moglo smetat svjetlo ima žbunje koje se penje na balkon i naravno rolete... Mslm... Neću spominjat njegovu šupu koja ima otvore na 20cm od međe prema mom dvorištu iz koje smrde govna i kokoši da ne moš disat, a nikad nisam ni pomislio da prigovorim... A prije par dana netko nam je ispred kuće probušio gumu na autu, sad počinjem sumljat... I šta sad? Ima li zakonske osnovice u njegovom prigovoru? Mogu li ja uzvratit policijom da mu kaže kako nije u pravu? Ili možda je? |
|
|
|
| Favoriti |
|
|