|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav raja interesujeme gdje se u BiH mogu nabaviti klizni potencimetri za kanale za miksetu Dynacord PM 1600 1.Ako neko zna pošto su i gdje se mogu i promjeniti,
Hvala
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ima covjek u Zenici radi te stvari javi mi se na PM pa da ti dam broj tel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Sta si im uradio pa hoces da ih menjas???
![]() Potsetio si me na jedan prijatelj koji je na PM 1600 hoceo da icisti potemnciometre za vrtenje one aux, balance, gain i ostale pa ih je lepo izvadio i neznao kako da izvadi necistotiju i resio da ih stavi u vrucu vodu da se bakterije uniste. I sta se desilo? Deformisale su se od vrucu vodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
@acekorg: http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=9668
zasto i kako promena poteciometara/fadera(kod PM1) ![]() @cili:sto ne odes na Dynacord official website i lepo odaberes BiH kao referencu,cini mi se da tamo stoji njihova adresa ![]() Pozz
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Hvala na pomoći.Nisam ja ništa radio sa miksetom nego sam je uzeo takvu.Ja inače dpbro čuvam svoju opremu.
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
@cili:...Nisam ja ništa radio sa miksetom nego sam je uzeo takvu
Sve je to normalno prijatelju,kondenzacija,prasina,temperatura.....ni sta strasno.Zato je PM II serija bolja sto se tice potenciometara i fadera. Fa ALPS je to dobro resila kod PM2ke Pozz
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav društvo sredio sam stvar.Našao sam u Artistu sve.Cijena potencimetra je 15 KM ili 7,5 € mono.Zamjena 6 komada sa ugradnjom je 120 KM ili 60 €.
![]() |
Favoriti |
|
|