|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.09.2009
Downloads: 63
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Vidim da je post već stariji, ali se ipak se još odgovara na njega.
Ipak, za svaki slučaj se onda izvinjanvam. Soundblaster Live kod mene nije pod Windows 7 radila. Nakon mnogih pokušaja naći drajvere instalirao sam one od Windows-XP. Tambura ko vesela.... ![]() (sličan slučaj je bio sa jednim starim skenerom. Nigdje drajvera za vistu. Stavio sam od windows NT 4.0 !!!! - i radio je, (arhitektura sistema je često ista)) kX je kompletna zamena originalnog SB drivera. Da. Ali kod mene sa Soundblaster Live ne radi. Info: Soundblaster karte su još uvijek mjerilo za druge. Stare soundblaster karte često su još uvijek bolje od nove generacije. Pogotovo su bolje od onih jeftinijih, koje "sve mogu"... Samo što soundblaster karte nemaju muzičare za cilj. Kan ni skoro sve ostale karte na tržištu. Karte za muzičare se moraju TRAŽITI. Nema ih mnogo, a ni ne nudi ih svaki muzički centar. OEM-Verzije se u drugim državama zakonski SMIJU prodavati bez zakonskih posljedica. Npr. U njemačkoj je vrhovni sud baš to u slučaju sa Microsoftom odlučio. (da se OEM-windows smije bez hardvera prodati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|