|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.02.2009
Mjesto: USA
Downloads: 451
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: korgpa50 scandalli
Interesi: muzika i fuzbal
![]() |
![]()
zamolio bi sve clanove ako neko ima akorde za spomenutu pesmu i ako moze za Milos Bojanic-Kad bi znali.puno hvala.
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mI5pcfKnDno http://www.youtube.com/watch?v=vVg8mCPZ1F4 Na ivici Place Jos mi zanjom misli beze i za nju sve me veze uspomena zaborav nad jaca pa zastanem na ivici placa Ref.2x Da se zalim nemam kome da zaplacem nemam s kim Ja u bolu svome a ona sa njim Kad bi znali kako mi je Kad bi znali kako mi je ponekad u dusi,ponekad u dusi Niko nista pitamo me nebi,jer tako bi pomogao meni Ref. Jedna suza u oku zastala jedna ljubav u srcu zaspala Ja je ljubim ona se ne budi srce bolnu uspomenu ljubi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.08.2009
Mjesto: Orehovica
Godina: 38
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 30 puta u 26 Postova
Instrumenti: Fender Stratocaster, Ovation Celebrity CC67
Interesi: sviranje, pjevanje...
![]() |
![]()
Na ivici placa
E-----D-------H7--E--------D--H7-----E-----A7 Jos mi za njom misli beze i za nju sve me veze d--------------------------E-----------H7------E uspomena zaborav nad jaca pa zastanem na ivici placa Ref.2x E-----d-----H7----E-------E7---------------A Da se zalim nemam kome da zaplacem nemam s kim E----A---d-E---d--H7---E Ja u bolu svome a ona sa njim Kad bi znali As----B--Es-As-------Es------------des-------B7-Es Kad bi znali kako mi je ponekad u dusi,ponekad u dusi As--B-Es-As------------------As7-Des-des-B7-Es Niko nista pitamo me nebi,jer tako bi pomogao meni Ref. Des---------------------------Es Jedna suza u oku zastala jedna ljubav u srcu zaspala As--------Des-As----Es--Des--Es------------des-B7-Es Ja je ljubim ona se ne budi srce bolnu uspomenu lj u b i
Promijenjeno od user0 (24.10.2009 u 13:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|