Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 31.10.2009, 19:04   #11
Vihor
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
Vihor befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od negovan Pokaži Post
...Ja sam lepo napisao za sta sluze semplovi i slazem se sa tobom da postoji interni tonovi koji ubijaju. Tako da ako ti smatras da je pa800 igracka,onda stvarno ne znam sta da ti kazem.
Ma nee prijatelju, ja nista nisam kazao lose na ustrb PA800, nema sanse da bi omalovazio ovu spravu! Mozda ne razmisljamo isto, u biti ono sto svrakan govori (a i to ima donekle smisla) o koristenju PA800 je ok a ja sam kazao da je psr3000 i triton le snaznija kombinacija, vise daje, realno je optimalnija jel se radi o dvije sinteze zvuka i vise mogucnosti. Dakle nema govora o tome da je pa800 los, jel ako nemas love normalno da ces uzeti samo jednu kljavu, al ako imas za drugu dodatnu onda je taj izbor profesionalniji, ubojitiji, kvalitetniji itd itd, lijep pozdrav
Vihor je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije