|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
ahha...znas ono..
pita pacijent doktora, "imate li nesto protiv kaslja?" "nemam nista, kasljite slobodno" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
svaka čast...Kad gledam ove snimke ustanovim da sam oženjen s muškarcem...Moja žena izvanredno vozi i parkira,a valjda je žensko...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Alix.....jedno moje razmisljanje,moze???
Ako ustanovis da ti lose parkiras auto,onda mi je situacija sumnjiva!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hmm...Sharana parkiram žmireći-Imam park senzore...
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Donator
|
![]()
Nemogu da verujem. Ljudi kako bre ovim zenama daju dozvole? Ja znam da na obuci i polaganju imaju vezbu sa perkiranjem.
Moja zena moj audi 100 od 4,5 m vozi i parkira kao dete igracku doduse ne bolje od mene ali bre zna da vozi.
![]() |
#6 |
Belaj boy
|
![]()
Ovo sa parkiranjem je stavrno do boloa ali je to i naucno dokazano da zene imaju mnogo slabiju orijentaciju i percepciju prostora.Testirajte svoje zene i devojke,pitajte ih koliko ima od A-B(metara,kilometara i sl),i cucete takve odgovore da necete verovati svojim usima.Kad negde putujem nikad ne pitam zenu jer sam se zenuo vec par puta.Kod njih je 1km,mozda 7 a mozda i celih 10km.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Tacno Jefto.....
Sta ce jadnice kad im slaba percepcija i orjentacija.... ![]() Tako sam i doso do ove teme..... http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=8016 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klipovi, smeshni, youtube |
|
|