|
|
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
@rolandinjos
priznajem brate pogresio sam nisam poslusao odmah ritam nego sam po vasim komentarima napisao. no problem! evo pokusacu da se pojasnim malo @msia1265 vidi to tap je zapravo dobos, a TAP je kik ili ti narodski receno noga (tako sam probao najplasticnije da ti objasnim), , e sad postoje varijante dobosa dal ces "okvir" to ti je kad lupas udaraljkom u metal na ivici dobosa (cega nema u toj pesmi) ili ces direkt itd.. ja bubanj ne sviram al to je nesto sto svako manje vise zna. mislim da bi ti najbolje bilo ako imas recimo ritam "mjesecina" od merlina |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Bolero Bend ili @ Sinisabar ili @Gibanica ili...ko ce vise pohvatati ko si,to "izvini" smo davno prevazisli jer praviti se konstantan pametnjakovic sa tim "izvini" na kraju mozda moze da prodje negde drugde ali ovde vise nece ( a lepo sam te opomenuo po ko zna koji put)...od mene ovog puta imas "poklon" a dobices ga i svaki seledeci put kad pokusas da se ukljucis na ovaj Forum....
Zbogom...i izvini ti ovaj put... |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Downloads: 748
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja tu pesmu sviram u nekom Ska ritmu, moze da zavrsi posao npr. ritam za Moji su drugovi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|