|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.03.2009
Mjesto: Čačak
Downloads: 270
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA50
![]() |
![]()
Instalirao sam skoro windows 7 i nece sad stw xt da mi radi. Sve se instalira i otvara ali kad treba da konvertujem ritam on samo padne i nestane. U cemu li je problem sta da radim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Za pochetak probaj da ga pokrenesh u compatibility mode.
http://www.sevenforums.com/tutorials...lity-mode.html
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.10.2008
Downloads: 499
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Imam isti problem,i imam xt,universal 2000 radi.imam xp service pack 2,i kad hocu da konvertujem ritam,ono samo padne.Sa service pack 3 radi,al to necu da instaliram zbog cubase.Ima li neki update il slicno koji to popravlja ili psotoji neka druga caka.pozzz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
također sam i ja imao isti problem, prije par dana mi je pao windows, i serviser mi je rekao da mi je ubacio sedmicu, ja sam mu naglašavao za st worksove, on je tvrdio da je sedmica kompatiblna s xp, medjutim kad sam probao doma ne radi. vraćaj ponovo xp. a u ostalom kad se navikneš na xp, malo je čudno, xp zadovoljava moje potrebe, tako da je sedmica nepotrebna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Win7 nije ni nalik XP-u, tako da je pitanje koliko serviser zna shta pricha...
![]() Nije mi samo jasno kakav je problem sa SP3 na XP-u i Cubase... Meni radi besprekorno...
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.10.2008
Downloads: 499
![]() |
![]()
ja sam recimo u velikoj dilemi,imam Cubase 5,a citao sam po nekim forumima da se SP3 ne konta sa VST3 pluginovima,ne prepoznaje ih,a za neki cubase update koji to resava nisam ni cuo a ni video da ima(za sad).Sto ce reci,hteo sam da instaliram SP3,kako bi mi i STW XT radio,jednom sam imao instaliranog na SP3 i bilo je bez problema sve,a sad sa SP2,STW 2000 radi,al XT nece i cim bi da konvertujem neki style,program se srusi i nista.nisam znao da je problem kod mene,vidim da jos ljudi ima isti problem i eto...Znaci,da ne spamujem dalje forum,dali neko zna resenje kako koristiti STW XT na SP2,a da nema problem sa konvertovanjm ritmova.Kontaktirao sam neke kolege sa inostranih foruma,mada niko nista ne prica o tome.Dal postoji neki Windows update koji to resava ili da se jednostavno oprostim od programa.pozzdrav
![]() Ne citirajte bez potrebe i to post iznad svoga. Promijenjeno od Sejox (28.11.2009 u 02:20 sati) Razlog: Obrisan nepotreban citat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam probao STW XT barem ovaj koji se vrti medju nama svima ovdje i bilo gdje na netu,,,i na SP1 i na SP2 i na SP3... pada program kada se konvertuje od Pa 800 na PA 1XPro ko lud ....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
@Hennessey
Iako Cubase + SP3 nije predmet ove teme, ova kombinacija RADI besprekorno. Ono shto je verovatno problem je shto koristite slipstream-ovan Windows SP3 koji je poprilichno osakacen u tom procesu. Na legalnom sistemu radi bez ikakvih problema.
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
I ja imam problema na W7 i to sa Awawe studio i Lelibby,
![]() Ostalo (kat,sw,)sam uspeo rešiti.Šta uzeti za alternativu dva pomenuta programa?pozdrav.
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
@vaxter, mislio sam na suuport sličnost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|