|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Moje mišljenje ja takodjer da se itekako isplati pa80 + 400 eura!
Mnogi su se razočarali sa pa 800 ( tako i ja osobno ), najviše zbog učestalih kvarova a barem ovdje u krugu tko je god imao pa 1x žale što su ga prodali! S tim da im je kako čujem sad cijena i "skočila" ( polovnim naravno )baš zbog toga što je tražen! Pozdrav i ako se odlučiš sretno sa novom spravom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
vidis kao sto sam reko nisam htjeo govorit kolko ima ali ja kolko znam iyvini na ovome necu kayivat ali pogrijesio je kolega 32 nema dalje pogrijesio si malo citaj uputsva kolega trayi klavu ya koju ce doplatit a mi mu trebamo pomoc oko toga a nevolim pametovanje ljudi eto tako pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
imam ovaku priliku 500 + moj pa 80 za korg pa 800 neznam sta da radim
![]() |
#14 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Svirac bt
E sto se tvojih ponuda tice,niko ti ovdje ne moze pomoci,vjeruj mi. Kao i obicno,radi se o ukusima a oni su razliciti. Dalje,vidim da ti treba vise memorije ali nisi siguran. Definitivna odluka je tvoja i komentari clanova te samo mogu zbuniti i napraviti jos nesigurnijim. Imas pun forum napisan o te dvije klavijature,i opet ponavljam,samo ti odlucujes. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
uglavnom imas pravo ali vjeruj neznam gde da se obratim i sta da radim i zato sam i malo dosaden al sta je tu je sam cu da odlucim mozda i zadrzim ujos neko vreme pa 80 pa onda cu da uzmem nesto bolje pozzz hvala
![]() |
Favoriti |
|
|