|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#91 |
Belaj boy
|
![]()
Restoran Skala Zemun.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Jahorina, klub "Mećava", doček i repriza!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Jos uvek nema nista a ako ne bude bice prva Nova god. koja se ne radi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Vredan član društva
|
![]()
hotel"vojvodina"stara pazova
![]() |
#95 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
pjevam u zagrebu u hotelu zovko raja iz mog kraja bos posavina brat i ja plus izvornjci ono violina i šargija znači nema puno posla lova je ok
sala je od 600 mjesta pa rokaj dok ima gostiju sve je to u organizaciji jednog radija koji ide preko satelita a kod njih su moje pjesme eto popularne pa sam tako i dobio tu zavidnu svirku kad su ovde spominjali fajlaše da i ja nešto nabacim jedan kolega "muzičar"tako prati jednu zvijezdicu koju smo eto igrom slučaja ja i brat pratili ovaj vikend e taj kolega s tom zvijezdicom ima dogovor svira mu za 500 kuna dovlači svoju opremu a zvjezdica čak nema ni mikrofon ovaj jadnik kako nezna svirat zadovoljan da ga ljudi vide i da misle kako je zajeban u dogovru im je još da on sa pjevačem nedjeli bakšiš nego da ide sve pjevaču i menadžeru pa smo imali belaja kad smo mu svirali i sa nama je tako htio al to je druga priča onda pjevači su po meni krivi što imaju sa sobom loše muzičare većinom znači ljude koji pristaju na sve uvjete samo da ga vide kao svira tamo sa nekim poznatim i netraži neku lovu a pravi muzičar koji zna da vrijedi neće pristati na sve kao ovaj moj poznanik svu oprmu nosi čak i mikrofon za zvijezdu a hebu ga ko budalu a on sretan i nema tu plaćanja za razglas ili nešto slično a nekaga krkače kad je dozvolio |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja ne znam dal sam vec napisao..
Isto ko lani mrzi me opet da objasnjavam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sa društvom,jaka dnevnica,jaka tezga,jaka okolina...Ove godine sam imo zakazanu Novu u klubu Puccini ali moji drugovi se odlučili da skupe pare,zakupe kafanu u kojoj povremeno radim,plate mi masne pare-premda nije to bilo potrebno i sve sam odkazo i ode na ludi provod...Pare nisu toliko ni bitne koliko ej bitan dobar provod i ludilo,a para znam da će biti il ovako il onako...Ova godina nova ima da bude bar za 2-3 puta bolja nego lanjska,prokleta bila cjela 2009-ta nikad gore godine i perioda nisam imo u životu...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Ja ocigledno da cu da duvam za ovu NG ima nekih naznaka da cu da sviram ali dok ne uzmem kaparu ne verujem nikom a s obzirom veci deo godine nisam radio ne mogu mnogo ni da ocekujem...
pozzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Doček i 01.01. u Lignanu-Italija, Hotel San Carlo.Lova je solidna, ali uvijek može i bolje.
![]() |
#100 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo ove godine sviram i reprizu...Možda moja PRVA zvanična repriza...JACK BAR-Kamnik,pa ko ima iz Slo da ne zna gdje bi 01.01.2010 i bude došo sebi posli 31.vog---dobrodošli u Kamnik,biće pucnjave,haha...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
cjene, gde, godinu, ide, novu, svirke |
|
|