|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
Ovaj thread je postavljen pre nego sto je izasao PA50SD, tako da je to jedini razlog.
Pozdrav
![]() |
#32 |
Drugar foruma
|
![]()
Pa kad je onda izasao? Pre par meseci? Svi pricaju da je dobar, ovo ono. A niko da da prave utiske? Ima li ga ko? Posto me zanima. Ili da idem u drugu temu?
![]() |
#33 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Evo tema o Korg PA50SD i specifikacije i opis:
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...ghlight=pa50sd |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jel mogu u pa 50 s floppyem da stavim os od ovoga sd? samo moram promijeniti ime fajlova?
![]() |
#35 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evo pokusao sam da ubacim, promijenio sam naziv fajla i pitalo me u bootu zelim li instalirat os, kad sam isao na enter, pise da nema nekog os-a, mada ni ne znam sta bi mi promijenilo
![]() |
#36 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Hmmm
Pa i nisam se ni nadao da ce prihvatiti jer je pre neki mesec dana kolega svirko isprobavao da instalira drugi OS i music resources u PA500 sa PA500 musikant, oriental, turkish i china edition i nije htelo. Zato i pise da OS ogovara samo na saodvetnu klavijaturu. A i pitao sam se sta ces postici sa tim kad su ritmovi i boje isti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Možda je jedan fajl ili jedna ekstenzija drugačija a EFEKTA NEMA...Isto PA50 sa SD šta imaš od njega?Samo to da umjesto disketa u njega trpaš SD karticu koja je za fajlaše MAJKA a pravom muzičaru nije od nikakve koristi.Ja sam 3 mjeseca ubacivo ritmove u svoga PA50 i performace i poslije toga pola godine nisam ništa diro-upališ sinth i sviraš floppy ko da ga nema.Samo kad sam ga prodo skino sebi backup da imam na PA80 i KRAJ.A sad kad se pojave par pametnjakovića koji kažu da je Pa50SD bolji od običnog PA50?šta ima bolje?jel ima možda 2 oscilatora više,jel ima sempler,jel ima bolji snagaš ili zvučnici,jel mu se tipke ne drmaju levo-desno ko kod običnog,jel mu bolje radi lcd od običnog,jel ima ugrađen power supply?To je jedan dio opcija koje bi trebale biti promjenjene kod PA50SD da bi mogli reći da je bolji a jedad obični SD-slot nije vredan hvale...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.11.2009
Mjesto: Srbija
Downloads: 92
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 3,Motif XS8,Korg Triton extreme 88