|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Pored Pa800 ili Korg Pa serije koja podrzava semplove nema potrebe za drugom klavijaturom, po nekom mom razmisljanju, a evo sad cu i objasniti.
Ako se koriste performansi za boje, onda svaki sts na ritmu ti je ustvari ta druga klavijatura. Kada sviras npr. forspil izaberes u performansu zeljenu boju, krece strofa ti stisnes sts na koje si prethodno memorisao strings, bras itd, jer uglavnom drugu klavijaturu koriste za te neke "podloge" ![]() ![]() ![]() Pa800 ne treba da se nadogradjuje za razliku od TR-a da bi mogao da "usempluje" nesto. U njegovom Record modu moze da se snima i edituje sempl... ![]()
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Druze TR podrzava sampling do 48 khz i 16 bita al sa ova nadogradnja ga pravis kompletan sempler - sa puni spektar sepmlovanje, povezivaja preko SCSI, rad sa CD-ROM zbirke semplova, podrzava semplove od AKAI i sta znam jos, nisam ni ja dovoljno upoznat sa ta nadogradnja da bi ko zna sta kazao o tome
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
To sam i napisao, to sto moze Tr sa nadogradnjom, to sve ima Pa800 bez ikakve nadogradnje.
![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ali ako hoces da koristis dobre semplove u pa800 i hoces da sredis sve performanse brzo ode memorija-a ako hoces da aranzer zvuci kao aranzer treba mjesta za semplove bubnjeva loopove basove kontre i tako, a da u pa800 nekoristis semplove onda bolje uzmi pa500
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.12.2008
Godina: 33
Downloads: 399
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Pa500
Interesi: Aikidoooooo
![]() |
![]()
Hvala svima,posebno hvala mom sugradjaninu milanu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
ali izbegavaj pa800 bez garancije, jer skoro svakom drugom stradaju memorije, govorim iz licnog iskustva jer sve skoro koje znam da imaju pa800 od mojih drugara su menjali ram memorije ili nedaj Boze plocu (i ja isto sam imao taj problem), tako da pamet u glavu a garanciju u fioku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|