|
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Video sam nekoliko puta na televiziji da ljudi sviraju sa setimio soprani ili ekscelzior i izgledali su ozbiljno, profesionalno i mocno. Mada nekad izgled laze ali u ovom slucaju mislim da se radi o dobre harmonike. Mada nisam toliko strucan da govorim o harmonike koje nisam nikada uzivo video ili svirao ali kako sto su mi izgledali, jake harmonike se u pitanju! Mozes potraziti po youtube da cujes kako zvuce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.12.2009
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 44
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa50
Interesi: Svirka i samo svirka
![]() |
![]()
SETTIMIO SOPRANI jako rijetka Harmonika na nasim (prostorima) ima je moj kolega stim da je Elektricna i masno je placena....PAZI ima i kopija koje su jako dobro odradjene a isto ne zvuce loshe
![]() ************************************************** ********** evo i tebi jedan link da se skontaš Promijenjeno od Vule (04.01.2010 u 19:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Kolege ! Svi dajete komentare za Settimio Soprani MODEL Artist VI . U sushtini za njega niko i ne pita. U startu nije definisano pitanje.Napisane su samo marke harmonike, a modeli nisu, tako daje izlishno davati komentare ZA MODELE KOJE SE CLAN FORUMA UOPSHTE NIJE IZJASNIO. Pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|