|
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Vraća se Perica iz škole, ulazi u dvorište, kad tamo deda go od pojasa nadole. Zaprepašćen, pita on dedu:
* Pa, dobro, deda, jesi li normalan, šta radiš tako go napolju? Na to će deda: * Isterala me baba. * Isterala te, pa šta, ali što si dole go? * Ma, juče sam izašao bez šala pa mi se ukočio vrat. ![]() ![]() ![]() Dve casne sestre su izasle u prirodu i setale jedno poslepodne. Jedna se zvala Sestra Matematika, zbog svog izostrenog smisla za matematiku, a druga Sestra Logika, zato sto je bila jako logicna. Pocelo se smracivati, a one su bilo daleko od samostana. SM: Jesi li primetila ovog muskarca iza nas, izgleda da nas prati. Bog zna sta hoce od nas… SL: Eh, to je logicno - hoce da nas siluje. SM: O, ne - na ovoj udaljenosti ce nas stici za nesto manje od petnaest minuta. Sta da radimo? SL: Jedino logicno - idemo brze. SM: Ali to ne pomaze. SL: Naravno da ne pomaze! On ce uciniti jedinu logicnu stvar i on ce ici brze. SM: Oh, sta da radimo? Na ovoj udaljenosti ce nas stici za manje od deset minuta. SL: Jedino logicno shto mozemo uciniti je da se razdvojimo. Ne moze nas pratiti obe istovremeno. Muskarac je odlucio da prati Sestru Logiku. Sestra Matematika je srecno stigla u samostan, ali se silno nervirala sta se dogodilo sa Logikom. Ubrzo se i ova pojavila u samostanu. SM: Sestro Logiko, hvala dragom Bogu! Pricaj - sta se dogodilo! SL: Pa, dogodilo se jedino logicno, nije mogao da prati nas obe i izabrao je mene. SM: Ma, to znam (pomalo ljubomorno), ali sta se dogodilo posle toga? SL: Pa jedino logicno: ja sam pocela da trcim sto sam brze mogla i on je poceo trcati. SM: I onda, sta se dogodilo? SL: Pa jedino logicno, stigao me je. SM: O, ne! Sta si ti ucinila? SL: Jedino logicno: podigla sam haljinu! SM: O, ne, sestro! A sta je on ucinio? SL: Jedino logicno: spustio je pantalone. SM: O, ne! I sta se onda dogodilo? SL: Pa, to je valjda logicno! Jedna casna sestra s podignutom haljinom trci brze od jednog muskarca kome su pantalone spustene ispod kolena… ![]()
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|