|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#71 |
Odomaćeni član
|
![]()
jeli iko probo?
mozda bi moglo |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nemas gde da ih smestis,jer nisu napravili mogucnost kao za ritmove da se prebaci na CUSTOM sto je velika mana.kako sam ja to resio? podesim opciju hold i u music asistentu sam poredjao boje koje koristim i onda ih vrlo lako menjam
![]() |
#73 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@maricm
ne mogu se ubaciti preko tvorničkih ,jer se tvorničke nalaze u ROM-u koji se ne može mijenjati.Ako več uređuješ postoječe možeš ih snimiti jedino na user performance mjesta!Tamo se pamte samo preinake koje si napravio, a osnovu ionako vuče iz tvorničkih soundova.Tako je, kako je, Roland ima takav sistem!
![]() |
#74 |
Vredan član društva
|
![]()
mimiki možeš mi reć kako to podesiš opciju hold za boje pa da su ti u musich asistent!za E50!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sad cu da ti objasnim kako ja radim,znaci kao prvo svi user programi (boje) moraju da ti budu na internoj memoriji da bi mogao da ih ubacis u music asistent.ako ti je tako odradjeno onda udjes u User PRG i tu su ti onda svi USERI kliknes onda na jedan od njih,i kad si selektovao jedan ides na OPTIONS i onda u gornjem uglu imas opciju MUSIC ASSISTANT MARK i pritisnes na to i onda te on vrati na tvoje usere i ti onda odaberes sve BOJE koje zelis da ti budu u MUSIC ASSISTANT-u tako sto klikces na njih,i kad to zavrsis samo odes na BACK i to je to,i sad su ti boje poredjane u MUS.ASS. .sad da bi mogao da pozivas samo boje a da ti ne menja ritam i sve ostalo podesis opciju HOLD ,pritisnes dugme na klavijaturi LIST i onda u levom gornjem uglu imas opciju HOLD SETTINGS i udjes tu i stikliras TRANSPOSE,STYLE,TEMPO (tako ja namestem) sad si podesio da kad pritisnes dugme HOLD da ti zadrzi TRASPOSE,STYLE,TEMPO kad menjas USER PROGRAM,ti ako hoces mozes jos nesto da stikliras ako ti treba ovako ja radim.
Ja koristim MUSIC ASSISTANT zato sto je jako zgodan i pregledan.Znaci dugme HOLD treba da ti je upaljeno stalno ja to ukljucim odmah na pocetku svirke i ne gasim vise,i kad menjas boju samo kliknes na koju hoces i to je to
![]() |
#76 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala ti puno ćim dođem kući s posla probaću ima neki dobri boja pa znaš da se upali kad ih biraš u useru traže i stajl hvala ti puno još jedanput mada ija prodajem svoj roland!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hehe
![]() |
#78 |
Vredan član društva
|
![]()
Mozda je glupo pitanje, ali koje su te skrivene poje na E 50?
P.S. Probao sam da ubacim boje sa G1000 i Va76 i nista posebno ne zvuce! |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
boje ni ne mogu da zvuce ,kad ubacis set od g1000 boja ti je bez efekta bez icega obicna default boja
udjes u MENU pa u UTILITY i onda tu imas SOUND SET MODE i mozes da izaberes BEST SELECTION ili EXTENDED ,verovatno ti je stiklirano BEST SELECTION
![]() |
#80 |
Nishki
|
![]()
Pa to i nisu skrivene boje,ali zato postoje skriveni setovi bubnjeva!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e50, e60, e80, iskustvo, roland, saveti |
|
|