|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2010
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Probat ču ujutro...Hvala Ace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Hrvoje Split
U toku dva dana vi postavljate dvije teme o pitch-bandu,sa istim problemom. Pitch band-gore, pitch band-dole.... Pisite na temi koju ste otvorili prvu i ne otvarajte novu bez potrebe. Teme su spojene. Naslovi tema tipa "Hitna pomoc...." su nepotrebni,jer je svima uvijek nesto hitno. Ovo je ipak forum,a nije medicinska ustanova. Malo povedite racuna o tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Samo bez tog slova "G" ispred.
Ljepse zvuci i nepotrebno je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ok! E sada Ace,učito sam program boje i novi global i opet ista stvar
![]() ![]() ![]() Dodato: Pogledajte snimio sam i prijetelj je stavio na youtube Promijenjeno od Hrvoje_Split (10.01.2010 u 15:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ja sam ima skroz isti problem pre 2 meseca i ispalo da je pokvaren! Tako da mislim da si ga fizicki pokvario.
Primetio sam kada sam otvarao klavijaturu da Korgove imaju loso napravljene pitch bendere, da su zice tanke a mnogo optegnute. U ova tema imas resenje u 4 post upisano od kolega Marco7 http://www.yu-midi.org/forum/showthr...pa500+joystick. Sa dugo koristenje dodze do prekin kontakta izmedzu zice i spojnice. Kod mene se skinula zica iz spojnica. To je ona zica koja ide od maticnu plocu do pitch benda i prikacena je za pitch benda preko spojnicu. Tu je problem. Probaj preinstalirati OS, ako opet nece onda sigurno je do to! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banovan!
![]() |
![]()
Joj...Tak mi je žal imam ga tek 1 mjesec...A on inače radi normalno sve dok nisam na programu išo onako naštelavat...Od tada sve niz brijeg...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodato: Ja imam normalan OS na pa50,a na kompu imam pa50sd,če li mi nešto pokvarti ako stavim taj OS i njegove resurse? Promijenjeno od Hrvoje_Split (10.01.2010 u 16:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Nije pokvaren sigurno jer na fabrickim bojama i performansima radi normalno. E sad uzmi lepo udji u podesavanja pitcha u nekoj fabrickoj boji koja ti je ok pa sve to lepo prepisi u tvoje user boje koje ti "nisu" ok a sa ucitavanjem os i resources neces nista pokvariti vec ces dobiti klavijaturu onako kako si je kupio znaci kao iz fabrike. pitanje je i koje si performance ubacio tj odakle i koje user boje.. neko ko ih je pravio mozda mu je odgovaralo da bude tako kako je a tebi ne odgovara. znaci samo "prepisi" sva podesavanja u pitchu sa boje koja ti je ok i to je to.
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ali meni ni na fabričkim bojama neradi kako je radilo,a u filter mod i pitch sam nešto shebo
![]() Bili netko bio dobar pa da mi sve svoje postavke iz pitch i filter mod napiše tu...Stvarno bih bio zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Taj pitch band ne koristim nikako kad sviram.
Ali kad ga cimnes desno i lijevo pa cuje se da radi? Ispravite ako grijesim . |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|