|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
ovo je bas detaljno,probacu veceras,hvala na pomoci do sad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Vazi brate, ima tu jos dosta peglanja, ali to ti je da kazemo u nekom globalu sto bi trebao da znas za pocetak.Cujemo se za jos detalja.
I jos da ne zaboravim, posto sam razmisljao, ako hoces vec da snimas, sto brate ne snimis primu a da sviras tercu live.Razmisli o tome. Pozdrav!!! Jao brate i zaboravio sam da ti napisem da svaku stavku koju snimas moras da joj odaberes iz koje ce intonacije da ti svira, tj. koli ces zeljeni akord da drzis dok ti svira a to ces da odaberes u donjem levom uglu gde su ti akordi. Ma snancices se vec, nadam se! Promijenjeno od dekipa (11.01.2010 u 20:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
hvala deki,sredio sam vecinu stvari,samo mi nije jasno kako da podesim measure da mi na drugoj varijaciji krece od pocetka takta?
znaci da pritiskom sa var1 na var2 mi pocne od prvog takta,a ne da nastavi tamo gde je predhodni prekinut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
E pa vidis brate i ja sam to trazio i nisam mogao da odradim.Mozda ce se neko javiti da pomogne, ali ja mislim da ne moze, opet kazem ne tvrdim 100% ali i ja nisam mogao to da odradim.
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
pretrazivao sam malo forum,izgleda da ne moze da se namesti na pa80,na pa800 moze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Nemoze se ni na pa800. Imam pa500 i ne moze tako da pretpostavljam da i na pa800 nemoze. Ima to ali samo na Fill-ove! Na varijacije nemozes namestiti da pocinje iz pocetka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1736
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
na pa 800 moze,evo ovde sam detaljno opisao kako podesiti da pocinje svaka varijacija (ili fill) od prvog takta
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...t=pocetak+fill imate i slike na kojima se moze videti gde sta i kako...
Nesposobni imaju tu sposobnost da onesposobe sposobne. Promijenjeno od Marko_kraljevic (13.01.2010 u 08:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.09.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa 800
![]() |
![]() Citat:
Recimo samo drums sa 1 taktom a onda naštimaš u style play controls: Fill1=To var 2 Fill2=To var 3 Fill3 = To var 4 onda ćeš prelaze da praviš sa filovima i kad napraviš prelaz varijacija počinje ispočetka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
A moze li se napraviti da fill krece ispocetka??Ja kad napravim fill sa dva takta,nekad odsvira samo drugi takt,a nekad oba :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.09.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa 800
![]() |
![]()
Probaj sa introm prva 3 dijela kola snimi U intro 1,2,3 i četvrti u v1 samo moraš pazit kad se završi i1 da odmah prebacis u i2 i tako redom jer intro ti počinje uvjek od prvog takta posle i3 i tako sam prelazi na v1 i onda sve iz početka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|