|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ej gazda izvini za ovaj post ali ako su ti ramovi ovi što sam dole postavio 100% neće da rade...Evo našo sam specifikacije preko serial numbera na etiketi na ramu pa pogledaj jesul i tvoji ovakvi...
Full specifications - Kingston 32 MB DRAM SIMM 72-PIN Hide Manufacturer: Kingston Technology Co. Part number: KSENPM564 General Storage Capacity ) Localization N/a / N/a Compatibility PC Memory speed 66 MHz Check Width 0 bit Memory RAM type DRAM RAM technology EDO RAM Form Factor SIMM 72-pin Memory Speed 66 MHz RAM data integrity check Non-ECC Module Configuration 8 x 32 Expansion / Connectivity Compatible Slots 2 x Memory - SIMM 72-pin Manufacturer Warranty Service & Support ) Expansion / Port(s) Required Total slots required 2 Required slot Memory Socket type SIMM 72-pin
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
memorije, pa1x, ram |
|
|