|
![]() |
#731 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Vraća se Perica iz škole, ulazi u dvorište, kad tamo deda go od pojasa nadole. Zaprepašćen, pita on dedu:
* Pa, dobro, deda, jesi li normalan, šta radiš tako go napolju? Na to će deda: * Isterala me baba. * Isterala te, pa šta, ali što si dole go? * Ma, juče sam izašao bez šala pa mi se ukočio vrat. ![]() ![]() ![]() Dve casne sestre su izasle u prirodu i setale jedno poslepodne. Jedna se zvala Sestra Matematika, zbog svog izostrenog smisla za matematiku, a druga Sestra Logika, zato sto je bila jako logicna. Pocelo se smracivati, a one su bilo daleko od samostana. SM: Jesi li primetila ovog muskarca iza nas, izgleda da nas prati. Bog zna sta hoce od nas… SL: Eh, to je logicno - hoce da nas siluje. SM: O, ne - na ovoj udaljenosti ce nas stici za nesto manje od petnaest minuta. Sta da radimo? SL: Jedino logicno - idemo brze. SM: Ali to ne pomaze. SL: Naravno da ne pomaze! On ce uciniti jedinu logicnu stvar i on ce ici brze. SM: Oh, sta da radimo? Na ovoj udaljenosti ce nas stici za manje od deset minuta. SL: Jedino logicno shto mozemo uciniti je da se razdvojimo. Ne moze nas pratiti obe istovremeno. Muskarac je odlucio da prati Sestru Logiku. Sestra Matematika je srecno stigla u samostan, ali se silno nervirala sta se dogodilo sa Logikom. Ubrzo se i ova pojavila u samostanu. SM: Sestro Logiko, hvala dragom Bogu! Pricaj - sta se dogodilo! SL: Pa, dogodilo se jedino logicno, nije mogao da prati nas obe i izabrao je mene. SM: Ma, to znam (pomalo ljubomorno), ali sta se dogodilo posle toga? SL: Pa jedino logicno: ja sam pocela da trcim sto sam brze mogla i on je poceo trcati. SM: I onda, sta se dogodilo? SL: Pa jedino logicno, stigao me je. SM: O, ne! Sta si ti ucinila? SL: Jedino logicno: podigla sam haljinu! SM: O, ne, sestro! A sta je on ucinio? SL: Jedino logicno: spustio je pantalone. SM: O, ne! I sta se onda dogodilo? SL: Pa, to je valjda logicno! Jedna casna sestra s podignutom haljinom trci brze od jednog muskarca kome su pantalone spustene ispod kolena… ![]()
![]() |
#732 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Počne ciganka da se porađa u štali,babica donese fenjer i osvetli,a počeše da izlaze deca,jedno,drugo,treće..
Tek će ciga: "A bre babo pička ti materina,sklanjaj taj fenjer,vidiš da izgleda izlaze na svetlo". ![]() ![]() ![]() Dodato: Sta bi se desilo sa njima... Sta bi se dogodilo (sa) poznatim istorijskim i mitskim licnostima da su zivele u nase doba: -Aladin bi pokusao da protrlja sijalicu i ubila bi ga struja -Milosu Obilicu bi se sudilo u Hagu zbog krsenja obicaja i pravila rata i za medjunarodni terorizam -Sveti Georgije bi se nasao na meti drustava za zastitu zivotinja i verovatno bi bio dekanonizovan -Filipu Visnjicu i Homeru bi se sudilo zbog kleveta i sirenja laznih vesti -Mojsije bi bio optuzen za izazivanje opste opasnosti i remecenja prirodne okoline zbog epizode sa razdvajanjem mora -Cezar bi bio lustriran zbog neodgovorne politike na Rubikonu i osudjen zbog nezakonite kocke -Seherezada bi imala svoj "Dzeri Springer Show" -Odisej bi se, vrativsi se kuci, suocio sa brakorazvodnom parnicom i ozbiljnom alimentacijom kao odstetom za neredovno ispunjavanje bracnih duznosti i prevaru -Juda bi radio za DB -Kraljevic Marko bi dobio trajnu zabranu na dozvolu za jahanje zbog pijanstva, kao i tuzbu zbog navodjenja zivotinja na alkoholizam i unistavanje putne infrastrukture -Sizif bi nosio koznu motorku i pevao "it's only rock and roll but I like it" -Edip bi pronasao dobrog psihoanaliticara i izbegao krvavi incest -Orfej bi se drogirao i izdavao albume za "Grand Prodaksn" -Arhimed bi imao jakuzi i bolelo bi ga za nauku -Sveti Ilija bi radio za EPS -Kaligula bi bio predsednik skupstine -Nostradamus bi imao agenciju za proricanje i sopstveni placeni termin na TV Pinku -Tesla bi i dalje bio ispred svog vremena -Diogen bi se odusevio kvalitetom modernih plasticnih buradi (i kamp kucica) i batalio potragu za covekom -Dekart bi rekao "Mislim......Vidi, zanimljiv program na TV-u!". -Hipokrat bi imao privatnu kliniku, a medicinska zakletva bi pocinjala sa: "Lekar je duzan da pomogne bez obzira na vrstu viskija" -Filipides bi bio sampion u maratonu, a sponzor bi mu bila Nokia -Nice bi tvrdio da je bog ziv da bi opet bio u suprotnosti sa javnim mnjenjem. -Frojd bi rekao: "Aman, bre, ljudi - zezao sam se". -P.P. Njegos bi bio predsednik Studentskog centra
KAD SVI MISLE ISTO - ZNACI, NIKO NE MISLI MNOGO. ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od diplomac (09.01.2010 u 23:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Moderator
|
![]()
Hvali se Zemunac ortacima kako je ka*ao Amerikanku...
Kaze on: "I tako ja nju punim, i ona pocne vikati DEEPER, DEEPER." Oni: "I sta si ti uradio?" On: "I jbg, ja dnemPr!" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#734 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Uciteljica:"Perice, zasto juce nisi bio u skoli?" Perica vadi parce papira iz torbe:"Izvolite, mama je napisala opravdanje." Uciteljica uzimajuci opravdanje pita Pericu:"A sta ti je bilo?" Perica:"Ne znam, nisam procitao sta je mama napisala."
![]() Šta Zemunci rade za Novu godinu? -Prave sačekušu Deda Mrazu... ![]() 2030. Razgovaraju 2 Zemunca. "Brate, znas kako se zvao Munze nekad?" "Kako?" "Zemun..." ![]() Šta se dobija kada se pomešaju pasulj i luk? Suzavac. ![]() Kandidat za načalnika u nekom selu drži govor, pa kaže: - "Do vašeg sela napravićemo asvaltirani put! Napravićemo i vodovod! Izgradićemo i školu!" Neko iz mase: - "Ali u selu nema dece!" - "I decu ćemo da vam napravimo!" ![]()
![]() |
#735 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Na ispovijedi: "Pope, mnogo sam zgriješio. Došla mi tašta, mi se zapričali i ja je kresn'o" - "To je veliki grijeh" - "Nije to sve, došla mi snaha, zapričali se i ja i nju kresnem" - "Uuu, pa ti si veliki griješnik" - "Nije to ništa, doš'o mi zet u trgovinu, zapričamo se i kresnemo se" - "Haj ti druže moj kući, da se m...i ne zapričamo"
Dodato: ## Mujo se zagled'o u Fatu i ne skida oka s nje. Fata: "Ne gledaj me ba tako, znaš da moje srce pripada nekom drugom." Mujo: "Znam, ali imaš ti i drugih organa" Dodato: ## Žena natjerala svog muža da radi kućne poslove. I tako on stoji u kupatilu i hoće da opere svoju majicu u veš mašini. Nakon nekog razmišljanja, upita ženu: "Ženo! Koji program za pranje treba uključiti!?" - "Ovisi! Šta piše na majici?" - "Real Madrid" Promijenjeno od armin (12.01.2010 u 23:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
KAKO SE ZOVE KOSTUR KOJI NOSI KOZNU JAKNU..................KOST I KOZA........
![]() Peder i narkoman umrli i odu kod Boga i Bog im kaze dacu vam jos jednu sansu ali narkomane ti nikada da se ne drogiras a ti pederu da nemas seksualne odnose sa muskarcima i oni kazu ok! I Bog ih stavi na prvu muku tako sto su na putu naleteli na spric i gledaju oni u spric i peder kaze narkomanu: ako se sagnes po njega... odosmo obojica.... ![]() Dosli gluv , slep i invalid na utakmicu. Gluv: Cuo sam da ce danas biti frke! Slep: Videcemo.. Invalid : Ako bude frke bezacemo!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#737 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Fata:"Mujo, sta je to oralni seks?"
Mujo:"Zini da ti kazem!" ![]() Pita Mujo Fatu: -Fato, hoćeš li da se udaš za me? -Hoću ako me poljubiš na dva mesta. -Samo reci gde. -Na Havajima i u Londonu. ![]()
![]() |
#738 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Alfred Nobel osvojio je (Chuck) Norrisovu nagradu!
Dodato: ** Za dan ludnice direktor odluči pustiti na vikend najpametnijeg. Iz šešira izvuće trojicu i sjedne s njima. Pita prvog: - Dva više dva? Ovaj ko iz topa odgovori: - Trista!!! A budale, pomisli direktor. Onda pita isto drugog, a ovaj će: - Utorak! Treći se smije k'o blesav. Pita ga direktor: - A što se ti smiješ? - Ja znam, znam, znam... - Što znaš? - Znam odgovor. - Pa reci. - A što? - Koliko je dva više dva? - Pa četriiii! - Bravo, svaka čast, ajde pakuj se... Kada se spakirao, vrati se nazad i kaže. - Ekipa bok, odoh ja... A direktor mu dobaci na odlasku: - Samo malo, a kako si došao do rezultata? - Pa lijepo, utorak manje trista! Dodato: Došao Mujo sa skijanja i pita ga Haso: - I kako Fata skija? A na to će Mujo: - K'o grom... Svaki put u drugo drvo! Promijenjeno od armin (16.01.2010 u 01:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
al je dobar ovaj utorak manje trista
![]()
![]() |
#740 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Kaže deda Perici:
* Ako ubaciš ovu glistu u utikač, dobićeš 100 dinara. Perica uzme glistu i naprska je učvršćivačem za kosu, ona se ukruti i on je ubaci u utikač. Kaže deda: * Sutra je penzija, pa ćeš dobiti 100 dinara. Kad sutra, nosi deda 200 dinara, a Perica će: * Rekao si 100 dinara. * 100 je od mene, a 100 od bake. ![]() Bogati bankar vozi se u svom Mercedesu i ugleda muškarca kako jede travu. Zaustavi auto i izađe van. Pita ga: Zašto jedete travu? - Nemam novaca za hranu. - Dođite onda sa mnom da vas nahranim. - Ali, imam i ženu i troje djece. Bankar odgovara, smeškajući se - Nema problema, ima dovoljno i za njih. Svi uđu zajedno u Mercedes, auto je sad prepun ljudi i dece. Kad su krenuli kaže siromašan čovek: Gospodine vi ste stvarno predobri. Hvala vam što ste nas poveli sa sobom. - Ma, nema problema. Kad samo vidite koliko je visoka trava u mom dvorištu... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|