|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
RECEPT ZA PEČENO PRASE
Kupite prase. Popijte jednu rakiju. Stavite prase u rernu. Popijte još dve rakije. Stavite celzijuse na 375 rerna. Popijte još 3 rakije čašice. Uključite rernu. Rakijte još 4 čašice. Prenite okrase. Rakijte još bocu jednu. Povi pilo na prase. Čašite još sipaj rakije jednu. Pecite rakiju još 4 sata. Izvadite rernu iz praseta. Ohladite da se prase sačeka. Uzmite rakije još bocu jednu. Isprasite seče. Stolirajte na servis. Bomolite se pogu... Dodato: Počasti žena sebe faceliftingom za rođendan i bude sasvim zadovoljna rezultatom. Na putu do kuće zaustavi se u butiku, pa na izlazu upita prodavca: - Nadam se da Vas ne gnjavim, ali šta mislite koliko imam godina? - 35. - odgovori prodavac, a žena će na to: - Zapravo, imam 47. - i sva zadovoljna izađe iz butika. Skoči zatim do McDonaldsa i nakon što naruči jelo, upita čoveka za kasom: - Nadam se da Vas ne gnjavim, ali šta mislite koliko imam godina? - 29. - odgovori tip za kasom. - Zapravo, imam 47. - izađe sva sretna i zadovoljna. Dok je na stanici čekala autobus, priupita jednog starca isto pitanje. Starac će: - Ja imam 85 godina, pa moj vid nije kao što je nekad bio, a kad sam bio mlađi imao sam vatreni način kako da saznam Vaše godine, samo bi u tom slučaju morao zavući ruku u vaše gaće. Kako nije bilo nikog uokolo, a znatiželja čini svoje, žena pristane. Stari zavuče ruku u njene gaće, nežno čeprka jedno 5 minuta, zatim izvadi ruku pa kaže: - 47. Žena uzvikne: - Pa to je neverovatno!! Kako ste pogodili!? - Pa, bio sam iza Vas u McDonaldsu.
Promijenjeno od beronjan (18.01.2010 u 17:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|