|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.11.2008
Mjesto: ZAGREB
Downloads: 92
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Roland Discover 5,yamaha psr s900
Interesi: muzika i lemljenje žica
![]() |
![]()
Pozdrav forumaši neznam na koji način se ubacuju songovi ili midi na hd,uspio sam obrisat šta mi ne treba sad imam ovaj problem i još mi nije jasno zašto uz neki midi mogu pratit solo a uz neki nema zvuka na tipkama. Neno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.01.2009
Downloads: 164
Uploads: 4
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Interesi: muzika
![]() |
![]()
bok Neno:
1. midi staviti na disketu,a disketu u sint 2.pritisnut tipku šift+fun.3,stisnuti tipku copy 3.stisnut tipku koja žmirka(proceed) 4.sa kotačićem drum part okrenemo da dobijemo na ekranu fdd 5.odaberemo song koji ćemo kopirati,na desnoj strani ekrana mora biti otvoreno id5 6.stisnemo tipku koja žmirka .. ako je stišani u midiju ćetvrti kanal onda ti ne svira upper1,odnosno šesti kanal dad ne svira upper2.to se vidi u nekom programu za obradu midija |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@BMN7BMN7
Da bi ubacio midi file na hd prvo moraš taj midi file snimiti na disketu, koju tada ubaciš u klavijaturu i kopiraš na hd! Šta se tiče situacije da uz neki midi file možeš svirati, a uz drugi ne situacija je sljedeča-tamo gdje več imaš zvuk na klavijaturi znači da i na midi fileu postoji snimljen taj track pa možeš odmah svirati uz njega jer su parametri več određeni.Kod Rolanda je to četvrta midi traka.Tamo gdje se ništa ne čuje znači da na četvrtoj midi traci nemaš ništa snimljeno, pa moraš sam ručno odrediti potrebne parametre-izabrati sound, volume i onda če se isto čuti.U svakom slučaju uz svaki midi file uvijek možeš svirati samo ponekad i treba još nešto napraviti!
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Zahvaljujem na uputstvu, a dal se može napravit folder zabavni posebno narodni ili sve na jednu hrpu
Dodato: Isprobao sam ubacivanje songa i nedaje mi klavijatura te opcije kad ubacim disketu i stisnem disk list imam load i save a copy dobim ni sam neznam u kojoj kombinaciji i sljedi mi upozorenje da je to za back up i da če mi izbrisat staylove i songove neznam u čemu je fora. ![]() Promijenjeno od Sejox (24.01.2010 u 23:46 sati) Razlog: Editovan post. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@BMN7BMN7
Kod ubacivanja songa koristi opciju -save!Ubaciš disketu sa midi fileovima ,izabereš song koji želiš i koristiš opciju save!
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ako ima neko EM2000 da mi objasni jer po ovim uputama od frendova meni to ne funkcionira ili sam tup ili mi kljava ne valja hvala.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|