|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.01.2010
Downloads: 37
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Evo doslo vrjeme da se i ja predstavim!
Zovu me bili genijalac i ako neka i ostane. Bavim se muzikom vec par godina neznam nija kolko al nije ni puno. Poceo sam da sviram gitaru kod kuce u sobi sam i tako postigao dosadasnji uspjeh. Imam dva burazera s kojima sam poceo da sviram. Jedan je starijji i ima zavrsenu osnovnu i srednju glazbenu skolu klavira ali u profesiji svira bas, a drugi brat blizanac krenuo mojim stopama ili ja njegovim samo sa drugim instrumentom harmonikom al posto nemoze cjelu noc da drzi tu stvarcicu na ledima odlucio se prihvatit klavijature. Nas tojca smo grupa BB braća burazi. prije dvije i ja misli kusur godine sam poceo da sviram u posebnom bandu i dobro smo napredovali sa masivnim repretoarom. Burazi takode imaju svako svoj band masivnog repertoara. Inace moj moto je uzmi gitaru pa jeb..... Uskoro nam dolazi i novi clan u grupu BB nas mali kumic kojeg je burazer naucio da svira klavijaturu mali izvrsno napreduje bit ce veliki jeb.... I to je sve dostupan sam svakome ako ko treba zamjenu za gazu neka zove inace sam iz Zagreba! Pozdrav kolegama! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novajlije, predstavite |
|
|