|  | 
| 
 | ||||||
| Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  30.01.2010, 18:12 | #1 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 23.01.2009 
				 Downloads: 3622 Uploads: 9 Rekao HVALA: 153 

Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova

Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50 Interesi: Muzika  |  Boki - Volim zene volim sve(siromah sam nemam para) 

Kolege da li neko od vas moze da mi napise akorde pesme volim zene volim sve..Ja mislim da original pesmu peva Bojan stankovic Boki..Molim vas kolege.pozdrav za sve........ Dodato: Niko ne zna da mi napise akorde za ovu pesmu??:   Promijenjeno od nemanja 1982 (31.01.2010 u 13:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi | 
|   | 
|  13.08.2010, 16:20 | #2 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 03.05.2008 
				 Downloads: 108 Uploads: 0 Rekao HVALA: 14 

Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova

Instrumenti: Harmonika, Glas, Keyboard  |   

A  --------- ------------A, G, A (prelaz) Siromah sam nemam para A --------- ------------A, G, A (prelaz) al za zene imam dara A --------- ------------A, G, A (prelaz) sretnog mene majka rodi A --------- ------------A, G, A (prelaz) sreca nek me uvek vodi A Neka nece pare mene A----(Cis/A)-(D)--(E7) (original: sve A, ovako svira Kosmajac odprilike ) samo nek me vole zene A----(Cis/A)-(D)--(E7) sa zenama kad me vide A----(Cis/A)-(D)--(E7) svi bogati mi zavide A----------h Volim zene, volim sve A----------h i ne pravim razlike A----------h hajde zene pridjite A----------h oko mene igrajte. ..... Forspil: sve A, samo kraj h Pozz Promijenjeno od MusicAngel (13.08.2010 u 16:22 sati) | 
|   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |