Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 05.02.2010, 10:27   #11
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Moguce je kolega, i te kako da su to rolandove boje. Ja se secam pre nekih 7 godina bio sam u vojsci, i dodje jedan drugar sa vikenda i donese roland E-66 i brdo disketa sa ritmovima za njega. Mi smo se rasturali od svirke. Ritmovi su zvucali tako dobro da to nije bilo normalno, skoro kao na G-800. Boje ne mogu da se ubacuju, ali zive instrumente ima toliko realne da bi i dan danas kad bi mogao ubacio sve u ovu moju yamahu. Trube, saxovi, klaviri, neke harmonike, fenomenalni stringsovi, brassovi, leadovi sve je na njemu bilo uradjeno fenomenalno, tako da ni nije bilo neke potrebe da editujemo ili ubacujemo nove boje. To jeste starija masina, i morao bi paziti kada je kupujes da li je sve ispravno, ali ako nadjes u ok stanju, za kucnu svirku moze i te kako da ti posluzi. Ja sam ovde pricao o E-66, a E-86 moze biti samo jos bolji, posto je jaci model. Ja bi ti preporucio ili to (ako bas insistiras na aranzeru), ili kao sto kolega iznad mene rece, da kupis za 100-150e jedan korg x5d, pa da se dobro prvo ispraksas levu i desnu ruku, pa kad savladas tehniku iole dobro, da krenes da razmisljas o aranzeru, bice klavijatura, nemoj da zuris. Eto, na tebi je da odlucis, pozz.

Promijenjeno od yamahapassion (05.02.2010 u 10:28 sati)
yamahapassion je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post:

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije