|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
E kolege interesuje me kako da napravim sempler od obicnog PC-a na youtube sam gledao snimak kako je decko roland e-96 prikjlucio na komp i vuce semplove harmonika koje imaju jasan zvuk ili su ovakve harmonike na rolandu e96,jel ima neko iskustva sa tim,voleo bih da mi neko pomogne i bio bih mu VEOMA ZAHVALAN.Koji program treba za to i cuo sam da treba neki adapter koji se zove ,,midi man.evo snimka pa pogledajte..hvala vam svima i voleo bih da mi pomognete.
![]() Promijenjeno od nemanja 1982 (15.02.2010 u 20:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
O ovome je pisano pa jedno 12312x puta. Koristi SEARCH opciju.
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Mislis na google ili????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Kolega se krivo izrazio...mislio je na SUCHE
![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I mene zanima isto kao i kolegu, decko sa snimka je napisao da se midi kabal iz klavijature, vezuje na game port na kompu, mozete li bar da me uputite gde da trazim odgovor na ovo pitanje, posto ste rekli da je vetj pisano o tome, posto preko pretrage nista nisam nasao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
puno puta se pisalo o tim stvarima i o MIDI kablu i USB MIDI kablu, povezivanju kompa sa klaviaturom i o softwerima...ima opcija SUCHE u koju je dovoljno upisati samo riječ MIDI...sajt odama baca temem sa takvim stvarima,vrlo jednostavno i korisno i logički napravljeno
![]()
![]() |
#7 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
ja sam trazio, i nemoj odma da mi lepite banane nisam uspeo nista da nadjem vezano na tu temu a iskreno me oci zabolese od citanja kojekakvih postova.... aj ako neko nadje nek zalepi ovde link od te teme, pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Samo malo više kreativnosti i truda a manje pokušaja da se ispadne duhovit i sve se može pronaći...postoji ovaj Forum duže nego što se neki i bave muzikom,vredne kolege su pisali o svemu...
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...=soft+sempleri ...lepo pročitaš npr ovu temu pa se pitanjem nastavite lepo na istu i onda sve to ima svoj smisao,početak i kraj a ne svaki dan po neka nova tema a ni jedan odgovor... Ovo je samo jedna od tema,još ih ima...nemoj neko da mi zatraži da mu pronadjem još koju,rizično je... ![]() Promijenjeno od Vule (16.02.2010 u 04:17 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (16.02.2010) |
![]() |
#9 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo posto ljudi slabo stavljaju demoe sa tim soft semplerima stavicu ja u toku noci jedan mali demo u moju demo sekciju pa da vidite kako sve to izgleda "live". Objasnicu sve tamo pa koga zanima neka pogleda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|