|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.08.2008
Downloads: 567
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Sad Svatamm Korgg Je Korgg. Pa nasljednji utorak dobijam Pa50SD novii
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma uzmi bre PA50 i samo udri....
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
hm.... da.... kao i uvek....taj famozni pa50... :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
imam neku kombinaciju da uzmem tog rolanda,pakticki novoga! nemam para za pa50 pa dali vi mislite da je ok i exr7? kakve su harmonike i efekti? nisam nikad imao rolanda,imao sam tritona le i yamahu psr s500 i psr1100,pa me zanima roland kakav je za narodnu muziku? isto tako i gw7 bi mogao dobit pa nznam sad sta da uzmem...
Promijenjeno od HUZO (30.04.2010 u 00:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Downloads: 420
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
znaci price da je kineska igracka pa 50 bolja stvar od italijanskog exr su smesne...... ja imam exr koji radi ooooopasno...... naravno uz njegaq koristim i solo jos jednu solo klavijaturu.... ali sto se samog aranzera i ritmova tice meni je roland tata!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
meni je zao kao psu sto sam ga prodao! malo sam se prenaglio i kad sam cuo pa50, ipak roland ima bolje harmonike,ali exr serija,gw7 nema takve harmonike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Huzo, imam Exr E2, koji mogu slobodno reci radi strasno, ali strasno. Kao sto rece kolega, nemojte biti smesni da kineska igrackica radi bolje od rolanda, to nije bilo i nece biti. Svako ko misli suprotno, neka snimi demo sa pa 50, ja cu sa mojim exr - om snimiti, pa onaj ko je u dilemi, neka odluci. Ali jedino na taj nacin mogu kolege videti, kako zvuce klavijture, inace od ubedjivanja i prepucavanja, nema nista, cisto gubljenje vremena. PoZz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|